АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Поняття про шрифти

Читайте также:
  1. ВАЖЛИВІ ТЕРМІНИ ТА ПОНЯТТЯ
  2. Векторні шрифти
  3. Визначення поняття «корпорація»
  4. Визначення поняття «неологізм» та його характеристики
  5. Висновок експерта як джерело доказів у кримінальному провадженні: поняття, значення, структура та особливості оцінки.
  6. Вихідні арт-терапевтичні поняття
  7. Власність: поняття, сутність, правовий та економічний зміст. Типи, форми і види власності.
  8. Вступ. Педагогічна діагностика (поняття, складові і функції педагогічної діагностики).
  9. Г) злочин – це конкретно суспільне небезпечне діяння; склад злочину – юридичне поняття про злочин певного виду.
  10. Дайте визначення поняття адміністративного правопорушення та назвіть його ознаки.
  11. Дайте визначення поняття виборів та назвіть їх види.
  12. Дайте визначення поняття відпустка та назвіть її види.

ШРИФТИ. ВСТАНОВЛЕННЯ ШРИФТІВ

1. Поняття про шрифти

2. Основні характеристики шрифту

3. Гарнітура та зображення шрифту

4. Регульовані параметри шрифту

5. Растрові шрифти

6. Векторні шрифти

7. Перегляд шрифтів, встановлених на комп'ютері

8. Символьні шрифти

Поняття про шрифти

Ми вже знаємо, що одна з функцій комп'ютера складається у видачі даних. У багатьох випадках передбачається друк на принтері. Сучасні комп'ютери мають досить засобів, щоб вивести дані в формі, що найбільш задовольняє поставленій задачі, будь те урядовий наказ, поздоровлення з Новим Роком або реклама жувальної гумки. Один з таких засобів - шрифт.

Шрифтом записують букви, цифри і взагалі всі символи на екрані комп'ютера або в документі на папері. У комп'ютерах використовують набори символів, що об'єднують англійські і російські букви, цифри, розділові знаки і деякі спеціальні символи. Шрифтом називають набір символів, зовнішній вигляд яких підлеглий єдиному авторському задуму.


Що ж відрізняє один шрифт від іншого? Заголовки і текст цієї книги набрані різними шрифтами, І справа не в тому, що заголовки мають більш великі символи. Головне, що букви основного тексту і заголовка розрізнюються на зовнішній вигляд.

У сучасних комп'ютерах використовуються тисячі різних шрифтів. Одні відрізняються суворістю і призначені для ділових документів, інші художні, імітують, наприклад, готичний або древній стиль і часто використовуються для заголовків. Існує ціла гамма каліграфічних шрифтів, що імітують рукописні стилі, їх назва може містити слово Script.

За почерком людини можна багато що сказати про його характер Проглянувши деякі каліграфічні шрифти на малюнку праворуч, мимоволі предстає образ людини, що володіє таким почерком. Друкарські шрифти також впливають на емоційний стан читача. Шрифти бувають "стійкі", "неврівноважені", "легкі", "щільні", "вишукані", "неотесані", "ваговиті"', "витончені" і т.п.

Система Windows дозволяє вибрати і встановлювати шрифти які найбільш підходять для документа, що підготовлюється до друку.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)