АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СТРУКТУРА ВИПУСКНОЇ РАБОТИ МАГІСТРАНТА

Читайте также:
  1. II. СТРУКТУРА КВАЛИФИКАЦИОННОЙ РАБОТЫ
  2. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА
  3. III. Структура Клуба
  4. III. СТРУКТУРА, РУКОВОДЯЩИЕ И КОНТРОЛЬНЫЕ ОРГАНЫ КПРФ
  5. IV. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА ПРОФСОЮЗА
  6. IY. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА И ОРГАНЫ УПРАВЛЕНИЯ КЛУБА
  7. VI. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА ПАРТИИ.
  8. А) структура текстів драм
  9. Активные операции коммерческих банков, их структура.
  10. Атомная структура материи
  11. Базовая структура цикл.
  12. Безработица в России.

У випускній роботі магістрант повинен довести свою здатність до наукової діяльності. Відповідно до цієї вимоги магістрант виконує науково-дослідницьку роботу.

Науково-дослідницька частина випускної роботи повинна містити результати виконаного магістрантом творчого аналізу достатньої кількості літературних джерел, включаючи монографії, проекти сучасного промислового виробництва за вибраним магістрантом напрямом та результати власних наукових досліджень.

У цілому кваліфікаційна робота магістранта включає такі обов’язкові розділи: творчий аналіз літературних джерел, аналіз сучасного стану промислового виробництва, результати фізичного, математичного або комп’ютерного моделювання певного технологічного процесу, висновки з формулюванням теми, з переліком можливих шляхів і методів вирішення поставленого наукового завдання, з приблизними підрахунками одержаного при цьому економічного ефекту.

Таким чином, кваліфікаційна робота магістранта має таку структуру:

1. Зміст;

2. Реферат;

3. Вступ.

1. Аналіз літературних джерел;

2. Сучасний стан технології промислового виробництва;

3. Дослідницька робота в лабораторіях кафедри (якщо вона є).

Висновки.

ДОДАТКИ.

 

ВИМОГИ ДО ЗМІСТУ (суті) ВИПУСКНОЇ РОБОТИ

Реферат.

Текстова частина випускної роботи починається з реферату. Реферат пишеться обсягом на

1-2 сторінки. У ньому стисло, але зрозуміло, висвітлюється суть випускної роботи. У рефераті приводять відомості про обсяг пояснювальної записки, кількість ілюстрацій, таблиць, додатків, літературних джерел, об’єкт і мету дослідження, методи дослідження, основні результати та їх новизну, технологічні показники, економічну ефективність, галузь застосування, значення роботи та висновки. Закінчується реферат ключовими словами. Кількість їх не повинна перевищувати 10-15 слів.

 

Вступ

Коротко розкривається фактичний стан поставленої задачі. Шляхом критичного аналізу та порівняння з відомими рішеннями обґрунтовується актуальність та доцільність роботи. Обґрунтування актуальності повинно бути чітким і коротким, розміром до половини сторінки.

Висвітлюється наукове і практичне значення результатів одержаних у науково-дослідницькій частині роботи, вказується кількість публікацій і доповідей на конференціях, якщо вони мали місце.

У випадку використання ідей або розробок, що належать співавторам, магістрант повинен відзначити цей факт і вказати свій конкретний внесок у ці розробки. У разі використання будь-якого запозиченого матеріалу без посилання на його авторів, ДЕК робить відповідні висновки (допускати чи не допускати роботу до захисту) з урахуванням серйозності наслідків, обумовлених порушенням наукової етики і робляться відповідні зауваження магістранту та науковому керівникові.

Вказані зауваження заносяться в протокол Державної екзаменаційної комісії.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)