АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОСЛІДОВНІСТЬ ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  11. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  12. А. Виконується при підготовці до роботи

 

Обсяг розрахунково-графічної роботи повинен досягати не більше 30 сторінок комп’ютерного тексту. Роботу рекомендується виконувати у такій послідовності:

1.З’ясувати завдання та основний зміст роботи, скласти детальний план та вивчити літературу по даному методу дослідження.

2.Зібрати та перевірити дані, числові значення усіх показників.

3.Розробити макети таблиць використовуючи наведену схему показників згідно індивідуальних завдань.

4.Розрахувати узагальнені показники, заповнити таблиці та побудувати графіки.

5.Розробити пропозиції та шляхи вдосконалення по обраній теми.

6.Проаналізувати отримані показники, сформулювати висновки та пропозиції.

Другий розділ «Розрахунково-графічна частина» виконують згідно розподілених тем. Вона являє собою розв’язання типової задачі або ж навчального завдання

 

 

Ахист РОЗРАХУНКОВОЇ РОБОТИ

Після виконання роботи студент здає її на кафедру фінансів та кредиту. Лаборант кафедри реєструє її в журналі і під розписку передає на рецензування викладачу кафедри. При перевірці роботи викладачі пишуть рецензію, в якій вказують на відповідність змісту назві роботи, використання матеріалів конкретного об'єкту, об'єктивність висновків та ін. При наявності недоліків чи нерозкриті теми робота повертається на доопрацювання. При одержанні роботи на доопрацювання або перед захистом студент одержує її під розписку на кафедрі.

Для захисту робіт на кафедрі створюється комісія в складі двох викладачів, складається графік захисту. На захист студент виносить коротке повідомлення по темі дослідження. Повідомлення необхідно підготувати до захисту. Після викладення короткого змісту роботи члени комісії задають запитання, на які студент повинен дати короткі і змістовні відповіді.

Комісія оцінює захист роботи. При визначенні оцінки комісія приймає до уваги рівень теоретичної і практичної підготовки студента по темі дослідження, зміст і оформлення роботи, проявлену самостійність та ініціативу при виконанні досліджень, якість доповіді при захисті, правильність відповідей на запитання, задані в процесі захисту.

При незадовільному захисті роботи студент допускається до повторного захисту в строки, встановлені деканатом факультету по узгодженню із кафедрою.

 

Оцінювання індивідуального навчально-дослідного завдання


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)