АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Допоміжні приміщення

Читайте также:
  1. ВИЗНАЧЕННЯ ШУМУ У ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕННЯХ
  2. Дайте характеристику договору найму жилого приміщення.
  3. Допоміжні джерела до усіх тем
  4. Житлові будівлі та приміщення харчової промисловості
  5. Житлові приміщення та житлові фонди. Органи управління житловим фондом. Форма участі громадян в управлінні житловим фондом.
  6. Заходи щодо зниження шуму та вібрації у виробничих приміщеннях
  7. Значення постійної приміщення
  8. Розміри приміщення 40 х 50 х 5 м
  9. Розміри приміщення 90 х 60 х 4 м
  10. Розміщення обладнання в приміщеннях ДЕС
  11. Розрахунок засобів звукопоглинання в приміщеннях з комп’ютерною технікою

Фільтровентиляційні приміщення (ФВП) повинні бути приєднанні до зовнішніх стін та розташовуватись поблизу входів, або аварійних виходів. ФВП слід відділяти від інших приміщень сховища перетинками зі звичайними дверима. Розміри приміщення для фільтровентиляцїйного обладнання залежать від габаритів обладнання та площі для їх обслуговування. Відстань між двома агрегатами - 1,8м, відстань між агрегатами і стіною – 0,2м, розміри проходів для обслуговування обладнання - 0,7м.

Санітарні вузлі слід проектувати окремо для чоловіків і жінок із розрахунку: одна підлогова чаша (унітаз) на 75 жінок; одна підлогова чаша (унітаз) та один пісуар на 150 чоловіків. Ширина проходів між рядами кабін і пісуарами -1,5м, а між кабінами і стіною - 1,1м, довжина та ширина кабіни– 1м.

В кожному санітарному вузлі передбачається один умивальник на 200 чоловік, але не менш одного на санвузол.

Приміщення для санвузлів повинні бути приєднані до зовнішніх стін та розташовуватись як найближче до приміщень для людей, які укриваються. Входи до туалетів повинні облаштовуватись крізь тамбури (умивальні кімнати) з дверьми, що самі зачиняються.

Приміщення для ДЕС слід розташовувати біля зовнішньої стіни, відокремивши його від інших приміщень перегородкою, з межою вогне-стійкості 1 година. Вхід до ДЕС зі сховища повинен бути обладнаний тамбуром з двома герметичними дверима, які відкриваються в сторону сховища. Розміри приміщення для ДЕС визначаються габаритами обладнання (додаток Д), зручністю його монтажу та експлуатації. ДЕС проектується, як правило, в сховищах великої місткості, або на групу сховищ з можливістю використання його як резервного джерела електропостачання. В сховищах, які мають режим регенерації, або повітряноохолоджуючі установки, а також в сховищах для нетранспортабельних хворих, ДЕС передбачаються незалежно від місткості сховища.

Електро­щитові призначені для розміщення розподільних щитів та приладів електро­обладнання. Площа - 2м2. Двері в електрощитові повинні мати проріз розміром 0,8 х 1,8м і відчинятися зовні та мати замки, що самі зачиняються і які відкриваються без ключа з внутрішньої сторони приміщення.

Приміщення для зберігання продовольства приймається площею 5м2., якщо місткість сховища до 150 чоловік. Для кожних наступних 150 чоловік площа приміщення збільшується на 3м2. Кількість приміщень - одне на кожні 600 чоловік. Приміщення слід розташовувати роззосередженно, в різних місцях сховища. Не дозволяється розташовувати вказані приміщення поруч з санітарними вузлами та медпунктами. Оштукатурювання стелі та стін сховищ та облицювання їх керамічною плиткою не допускається.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)