АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінка обстановки

Читайте также:
  1. B. Оцінка Суду
  2. B. Оцінка Суду
  3. B. Оцінка Суду
  4. I. Оцінка викладацької діяльності вчителя щодо стимулювання пізнавальної самостійності учнів
  5. III. ОЦІНКА ОБСТАНОВКИ, ЯКА СКЛАЛАСЯ НА ОГД У
  6. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  7. Аналіз та оцінка середовища підприємств за методом SWOT-аналізу
  8. Аналітична оцінка робіт
  9. Анкета «Оцінка діяльності учителя»
  10. Б. Оцінка ліквідності та платоспроможності
  11. В связи с изменением обстановки
  12. ВИВЧЕННЯ І ОЦІНКА ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ

Повною розвідкою встановлено: в надсилосному приміщенні горить зерно та транспортні стрічки, на площі 98,47 м2. Пожежа розповсюджується з лінійною швидкістю 0,8 м/хв. Створилась загроза подальшого розповсюдження пожежі в люки силосів, а також в підсилосне приміщення через прорізи у перекриттях та стінах або повітропроводами.

Тепло, яке йде від зони горіння, вливає на конструкції будівлі. Це може привести до їх деформації і небезпечних наслідків, особливо при втраті несучої здатності елементів залізобетонного перекриття. Люди в небезпечних місцях не виявлені.

Аналіз обстановки на пожежі дозволяє сформулювати керівний принцип визначення вирішального напрямку оперативних дій в даний момент: ”Вогнем охоплена частина об’єкта і відбувається його поширювання на інші частини цього об’єкта або на сусідні будівлі - сили і засоби зосереджуються і вводяться на дільницях, де подальше поширювання вогню може привести до найбільших збитків”.

Отже, сили і засоби караулу ДПРЧ-9 в цей момент необхідно зосередити в надсилосному приміщенні по фронту розповсюдження пожежі, подавши в це місце оперативними розрахунками караулу два РС-70 від автоцистерни першого відділення, яка встановлена на ПГ-55.

На момент прибуття і введення засобів гасіння караулом ДПРЧ-27 розвиток пожежі по площі в середині надсилосного приміщення зупинився, оскільки пожежа була локалізована караулом ДПРЧ-9.

Основним завданням підрозділів в даний момент є прискорення гасіння пожежі в надсилосному приміщенні та подача стволів на захист.

З аналізу обстановки і умов подальшого розповсюдження горіння випливає, що вирішити оперативну задачу в повному об’ємі, силами які є у розпорядженні першого керівника гасіння пожежі, неможливо. Виконати всі дії, які випливають з оцінки обстановки на пожежі, зможуть лише сили в складі 8 відділень, які необхідно залучити згідно гарнізонного розкладу по виклику № 3.

 

 

Рис. 3.3. Схема розташування сил і засобів


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)