АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Місяців – 1092 години

Читайте также:
  1. Вирішить справу. Визначить коло спадкоємців у випадку, якщо чоловік помер би пізніше дружини на дві години в одну добу?
  2. Дванадцяти місяців - у кримінальному провадженні щодо тяжких або особливо тяжких злочинів.
  3. Договори в регулюванні міжнародних економічних відносин. Міжнародні економічні спори і правові способи їх розв’язання (2 години)
  4. Доходи від реалізації виконаних робіт за будівельним контрактом та суми податкових зобов’язань з ПДВ в розрізі звітних місяців.
  5. Лабораторна робота №9 (2 години)
  6. Міжнародне торговельне право і СОТ (2 години)
  7. Міжнародне транспортне право (2 години)
  8. Міжнародні економічні організації (2 години)
  9. Міжнародно-правове регулювання валютно-фінансових і кредитних відносин. Міжнародне інвестиційне право (2 години)
  10. При обчисленні строку годинами строк закінчується в останню хвилину останньої години.
  11. Принципи міжнародного економічного права (2 години)

 

Місце роботи Тривалість роботи, тижні
Аптека  
Аптечний склад (по можливості)  
Контрольно-аналітична лабораторія (по можливості) Фармацевтичний завод (по можливості) Центри (кабінети) фармацевтичної інформації  
Природно-сировинна база  
Всього  

Примітка: Залежно від умов роботи доцільно об’єднувати деякі види роботи.

 

По мірі проходження інтернатури провізор-інтерн має вести облік виконаної роботи в щоденнику, який заповнюється у довільний формі. Інтерн

послідовно будує свою роботу згідно з індивідуальним планом.

Під час заповнення щоденника рекомендується фіксувати характерну для даної аптеки рецептуру, ускладнені моменти, які виникають у процесі роботи, а також основну документацію, котру веде інтерн при послідовному проходженні всіх ділянок роботи.

Навчаючись заочно, інтерн працює зі спеціальною літературою, систематизує її у вигляді тематичних рефератів на запропоновані теми за відповідними курсами.

Основною метою складання рефератів є розвиток уміння інтернів працювати з літературними джерелами, активного вибору основних моментів, корисних в майбутній діяльності. Викладення літературних даних має нести порівняльний характер, містити елементи критики, співставлення з існуючими умовами практичної роботи в базовій установі.

Тема і план рефератів визначаються в першому кварталі навчання в інтернатурі. В окремих випадках за погодженням з деканатом реферати можуть мати комплексний характер, наприклад, поєднувати питання технології лікарських засобів та їхньої фармакологічної активності, принципи заготівлі лікарської рослинної сировини та її хімічний аналіз тощо.

У підготовці та плануванні рефератів беруть участь спеціалісти базової установи, яким добре відомі принципи практичного лікарського забезпечення населення. Консультативну допомогу надають викладачі прикріпленого ВНЗ. Після закінчення роботи її оцінюють керівник інтерна і викладач ВНЗ, виставляючи відповідні оцінки.

Наприкінці заочної частини інтернатури керівник складає індивідуальні характеристики провізорів-інтернів із обов’язковим повідомленням таких даних:

1. Загальна культура та ерудиція інтерна, знання принципів фармацевтичної етики та деонтології.

2. Практична (виконана задана робота) і теоретична (знання літератури) підготовка. Виконання індивідуального плану.

3. Оцінка реферативних робіт (зокрема, можливість впровадження результатів у практику).

4. Комунікабельність інтерна.

5. Оцінка провізору-інтерну за п’ятибальною системою за проходження заочної частини інтернатури.

По закінченні заочної частини провізори-інтерни за направленнями базових аптечних установ здійснюють очну підготовку на кафедрах підвищення кваліфікації вищих фармацевтичних навчальних закладів. Очна частина триває 4 місяці (624 навчальні години).

 

Графік навчального процесу провізорів-інтернів
Всього: 11 місяців в т.ч.: заняття на кафедрі 4 місяці, на базі стажування 7 місяців.
Тривалість навчання 1 рік М і с я ц і
VIII:IX:Х:ХI:ХII:I:II Заочна частина ІІІ:ІУ:У:ІУ очна частина VII відпустка

 

Під час навчання в інтернатурі провізори-інтерни можуть одночасно навчатися в магістратурі з такої ж спеціальності, як і спеціальність інтернатури. Вступ до магістратури, а також навчання в ній регламентується Тимчасовим положенням про порядок підготовки магістрів фармації, а також Типовим навчальним планом і програмою підготовки магістрів фармації зі спеціальності “фармація”, затвердженим МОЗ України 12 вересня 2005 року.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)