АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОСОБЛИВІ УМОВИ

Читайте также:
  1. S0. Умови спадкування
  2. А) Передумови квантової теорії
  3. Б) за умови нееластичного попиту
  4. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  5. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  6. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.
  7. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.
  8. Геологічні умови області
  9. Ґрунтові та кліматичні умови господарства .
  10. Держава забезпечує умови для вторинної зайнятості молоді.
  11. Екологічна стежка: передумови виникнення, історія.
  12. Економічні закони, їх типи, особливість дії.

 

Кафедра ОБВ консультує студента під час виконання розділу «Організація та технологія будівництва» у складі дипломних проектів, які виконуються на інших випускових кафедрах будівельного факультету. Зміст цього розділу відповідає змісту, прийнятому для розділу 4 дипломного проекту кафедри ОБВ, за винятком спеціальної частини, яка виконується, як правило, в розрахунково-конструктивній частині. Назви підрозділів можуть змінюватися за погодженням з керівником дипломного проекту.

Графічна частина цього розділу має технологічну карту на монтаж конструкції, що розробляється в основній частині проекту, сітьовий та календарний графіки, об'єктний будгенплан та техніко-економічні показники проекту, всього 3-4 аркуші креслень формату А1 та 20-30 аркушів пояснювальної записки формату А4.

Консультант від кафедри ОБВ допомагає студенту під час вибору організаційно-технічних рішень та методики розрахунків, перевіряє відповідність розділу, поданому в методичних вказівках кафедри, оцінює реальність техніко-економічних показників на момент проектування, підписує розділ пояснювальної записки та креслення до нього.

У разі порушення студентом вимог кафедри, консультант не повинен підписувати розділ дипломного проекту і подальшу його участь вирішує випускова кафедра.

 

УВАГА!

При побудові календарних графіків будівництва слід враховувати наступні

рекомендації:

ЖИТЛО: 1 цикл - підземні роботи.

- Підготовка будмайданчика до робіт нульового циклу та здача його субпідряднику до 25 днів.

- Улаштування фундаменту завершується перекриттям підвалу, гідроізоляцією, засипкою пазух зовні.

2 цикл – надземні роботи.

- Багатосекційні будинки поділяються по горизонталі на захватки,

по верикалі на яруси (поверхи); односекційні – на яруси(поверхи); в межах захватки або ярісу на ділянки.

- Зведення наступного поверху - каркасу або кладку стін слід виконувати тільки після улаштування перекриття над нижчим поверхом в межах захватки.

- Внутрішні будівельні роботі можно виконувати паралельно з зведенням з відставнням не меньше чім на 2 поверхи і при умові, що над приміщенням не ведеться зведення конструкцій або кладка стін.

- До початку спеціальних робіт (сан-технічних, електоро-монттажних і інших) в будинку повинні бути виконані: зведено не меньше 2 поверхи; засклено вікна і поставлено двері, щоб забезпечити температуру не нижче +5; роботи по пробивці усіх необхідних отворів та борозд; тимчасове електропостачання.

- Спеціальні роботи виконуються в 2 етапи: 1- до штукатурних робіт, 2 – після

малярних і до завершення оздоблювальних робіт.

3 цикл - оздоблювальні роботи.

- Штукатурні та плиточні роботи можуть виконуватися до облаштування покрівлі при умові, якщо над приміщеннями не меньше 3 залізобетонних замонолічених перекрить і над ними не ведуться роботи по зведенню каркасу або кладка стін. В інших випадках, а також усі інші внутрішні оздоблювальні роботи допускаються тільки після улаштування покрівлі.

- Малярні роботи виконуються в 2 етапи: 1 – підготовка, „мокре” фарбування;

2 – проклейка шпалер, остаточне фарбування.

- Цементна стяжка під поли виконується після штукатурних робіт, настілка паркету,ліноліуму після останного „мокрого” фарбування.

- До початку монтажу лифтів повинні бути виконані будівельні, електро – монтажні та оздоблювальні роботи внутрі шахти, підготовлено майданчик в зоні баштового крану.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)