АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дніпропетровськ – 2011

Читайте также:
  1. Дніпропетровськ
  2. Дніпропетровськ
  3. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ
  4. Загальні вимоги та методичні рекомендації щодо виконання дипломних робіт, видання четверте, доповнене. – Дніпропетровськ: ДДФА, 2012. – 53 с.
  5. М. Дніпропетровськ
  6. М. Дніпропетровськ
  7. Місто Дніпропетровськ
  8. Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

 
 


КАФЕДРА МЕХАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО РОЗРАХУНКОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ

“Основи автоматики і автоматизації виробничих процесів”

На тему: «Електрифікація та автоматизація насосної установки»

Дніпропетровськ – 2011


Методичні вказівки до розрахункової роботи з дисципліни “Основи автоматики і автоматизації виробничих процесів”.

Приведені зміст і методика виконання розрахункової роботи, вказані основні теоретичні положення розрахункової роботи, що містять основні матеріали з питань вибору, розрахунку та застосування технічних засобів. Розкриті основні схемні рішення вмикання тих чи інших технічних засобів. Вказана література.

Матеріал викладено згідно типової та робочої навчальних програм з дисципліни “Основи автоматики і автоматизації виробничих процесів” для студентів денної форми навчання факультету “Екологомеліоративний” бакалаврам за напрямом підготовки 6.060103 “Гідротехніка (водні ресурси)”.

 

 

Укладач:

 

Старший викладач О.С. Лапенко

 

Рецензенти:

 

кандидат технічних наук, доцент Ю.М. Куценко

 

кандидат технічних наук, доцент В.І. Коновалов

 

Розглянуто на засіданні кафедри "Механізація виробничих процесів у тваринництві" (протокол № 4 від 20.01.2011р.) і ухвалено науково-методичною радою факультету механізації сільського господарства.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)