АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінка власного внеску кожного студента у вирішення відділом ситуаційного завдання

Читайте также:
  1. B. Оцінка Суду
  2. B. Оцінка Суду
  3. B. Оцінка Суду
  4. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  5. I. Оцінка викладацької діяльності вчителя щодо стимулювання пізнавальної самостійності учнів
  6. II. Завдання та обов'язки
  7. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  8. II. Перевірка домашнього завдання.
  9. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  10. III. ОЦІНКА ОБСТАНОВКИ, ЯКА СКЛАЛАСЯ НА ОГД У
  11. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  12. IV. Домашнє завдання з інструктажем.

Власний внесок кожного студента у вирішення відділом ситуаційного завдання оцінюється виходячи з рівня присутності студента на семінарських заняттях та рівня трудового внеску кожного студента в результати роботи відділу. Рівень присутності студентів визначається за допомогою коефіцієнта присутності. Коефіцієнт присутності показує частку занять, яку відвідав студент під час вирішення відділом ситуаційного завдання і визначається таким чином (див. табл. 1).

Розрахунок коефіцієнта присутності кожного студента проводить керівник відділу.

Рівень трудового внеску кожного студента в результати роботи відділу визначається за допомогою розрахунку коефіцієнта трудового внеску. Коефіцієнт трудового внеску розраховується діленням кількості балів, отриманих кожним студентом за виконання різних видів робіт, на середню кількість балів по відділу. Участь у виконанні кожного окремого завдання студентом оцінюється в 1 бал, участь у підготовці пропозицій щодо покращення діяльності підприємства оцінюється в 3 бали, участь у доповіді результатів виконання завдань перед аудиторією оцінюється в 1 бал за кожну доповідь.

Таблиця 1

Визначення коефіцієнта присутності

Частка практичних занять, які відвідав студент від загальної їх кількості, % Рівень коефіцієнта присутності
85-100 1,0
70-84 0,9
50-70 0,7
25-50 0,6
10-25 0,3
0-10  

 

 

Таблиця 2

Зразок оформлення таблиці з результатами визначення коефіцієнтів присутності та коефіцієнтів трудового внеску

П.І.Б. Кількість відвіданих занять Коефіцієнт присут-ності Кількість балів, отриманих кожним студентом за виконання різних видів робіт Коефіцієнт трудового внеску
1.        
2.        
-//-        
6.        
Усього   --   --

 

Керівнику відділу, або його заступнику, окремо оцінюються організаційна робота у відділі по 1 балу за кожен вид робіт. До видів робіт можна віднести: розподіл обов’язків між членами відділу, розрахунок коефіцієнтів присутності, розрахунок коефіцієнтів трудового внеску.

Коефіцієнт трудового внеску розраховується таким чином:

Ктв = Б / Бс = Б / ΣБ/Ч = Б*Ч / ΣБ, (1)

де Б – кількість балів, отриманих кожним студентом за виконання різних видів робіт;

Бс – середня кількість балів по відділу;

ΣБ – сумарна кількість балів по відділу;

Ч – кількість студентів членів відділу.

Розрахунок коефіцієнтів трудового внеску по кожному студенту проводить керівник відділу.

Результати розрахунку коефіцієнтів присутності та коефіцієнтів трудового внеску заносяться у таблицю за прикладом таблиці 2 і здаються керівником відділу викладачу на останньому занятті.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)