АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Методичні вказівки. до виконання самостійної роботи

Читайте также:
  1. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  2. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Вказівки до виконання завдання
  5. Вказівки до виконання контрольної роботи
  6. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ
  7. Вказівки по виконанню індивідуального завдання
  8. Вказівки по оформленню комплексного завдання.
  9. Вказівки щодо ведення загального журналу робіт
  10. Вказівки щодо виконання і оформлення курсового проекту.
  11. ЗАВДАННЯ 2. Уважно вивчіть методичні рекомендації стосовно створення завдання на виконання друку документів на мережному принт-сервері.
  12. Загальні вимоги та методичні рекомендації щодо виконання дипломних робіт, видання четверте, доповнене. – Дніпропетровськ: ДДФА, 2012. – 53 с.

ПРИВОД В СИСТЕМАХ АВТОМАТИКИ

 

 

до виконання самостійної роботи

з елементами кредитно-модульної системи організації навчального процесу

для студентів спеціальності 6.091401 „Системи управління та автоматики”

 

 

Затверджено на засіданні кафедри

«Автоматизація виробничих процесів»

Протокол № від 2014 р.

 

 

Кіровоград 2014


 

Привод в системах автоматики. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з елементами кредитно-модульної системи організації навчального процесу для студентів спеціальності 6.091401 „Системи управління та автоматики”./Укл.:Ю.О.Єрмолаєв, Кіровоград:КНТУ,2014.– 15 с.

 

Укладач Єрмолаєев Ю.О. – канд.техн.наук, доцент

 

Рецензент: Каліч В.М., канд. техн. наук, професор.

 

 

Ó Єрмолаев Ю.О.

 
 

ВСТУП

 


Курс «Привод в системах автоматики» включає цикл лекцій, практичних, лабораторних та самостійних занять. Він спрямований на підвищення кваліфікації майбутнього інженера шляхом вивчення принципів організації, побудови, анализу, синтезу cучасних автоматизованих електроприводов, розрахунку їх статичних та динамичних характеристик, методів забезпечення надійності роботи в умовах впливу різноманітних завад природного та штучного походження.

Курс «Привод в системах автоматики» має загальну мету, яка полягає у навчанні студента теоретичним та практичним знанням та навичкам, що необхідні для їх участі в проведенні аналізу,синтезу і проектуванні систем автоматизованих електроприводов.

Курс «Привод в системах автоматики» складається з одного модуля, содержащего три змістових модуля.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)