АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок оформлення роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  5. II. Порядок аккредитации
  6. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  7. II. Порядок медицинского освидетельствования
  8. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  9. II. Порядок приема и увольнения
  10. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  11. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  12. III. Миропорядок

НАЦІОНАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Інститут заочного та дистанційного навчання

Кафедра комп’ютеризованих систем захисту інформації

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

 

до виконання контрольної роботи

 

З дисципліни «Теорія ймовірності та математична статистика»

 

Для студентів спеціальності

6.170101 “Безпека інформаційних й комунікаційних систем”

Київ 2012

 

Укладачі: докт. техн. наук Юдін О.К., Чунарьова А.В.

Рецензент:

Затверджено методично-редакційною радою Інституту інформаційно-діагностичних систем Національного авіаційного університету (протокол №_____ від _____________)

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи. Уклад: О.К.Юдін, А.В.Чунарьова – К.:НАУ, 2012. – 14 с.

Методичні рекомендації містять рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Теорія ймовірності та математична статистика».

Призначені для студентів Інституту заочного та дистанційного навчання другого курсу спеціальності 6.170101 «Безпека інформаційних й комунікаційних систем».

ВСТУП

Контрольна робота виконується з метою закріплення, поглиблення та узагальнення теоретичних знань, набутих студентами під час вивчення дисципліни, розвитку навичок їх практичного застосування, самостійного та комплексного розв'язання конкретних фахових завдань. Робота має також за мету навчити користуватися довідковою літературою, таблицями та іншими матеріалами, які фахівець використовує під час своєї професійної діяльності.

Також контрольна робота надає студентам можливість поглиблення теоретичних та практичних навичок самостійної кваліфікованої праці на рівні фахівця певної галузі діяльності з використанням сучасних комп'ютерних інформаційних технологій при обробці інформації та проведенні обчислень.

Контрольна робота складається з двох частин. Перша частина складається з двох завдань. Перше завдання присвячено знаходженню характеристик стаціонарного випадкового процесу. В другому завданні вирішується задача знаходження одномірної щільності розподілу стаціонарного випадкового процесу на виході безінерційного пристрою при відомому розподілі процесу на вході та заданій характеристиці пристрою. В другій частині вирішується задача аналізу ефективності параметричного алгоритму виявлення сигналів. Під час виконання другого завдання вивчаються особливості виявлення інформаційного сигналу на фоні білого гауcсового шуму методом накопичення відліків огинаючої випадкового процесу.

Порядок оформлення роботи

Робота оформляється у вигляді звіту на аркушах формату А4 та на електронному носії. Звіт по виконання домашнього завдання кожної окремої частини повинен виконуватися засобами MS Word та містити наступні листи:

1. титульний;

2. завдання;

3. хід виконання роботи.

4. висновки

5. список використаної літератури.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)