АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОБУДОВА КАРТИ ПРОЦЕСУ

Читайте также:
  1. C-3. Розрахунок процесу розпилювання блоків на плити-заготовки (Алмазне дискове розпилювання).
  2. V. Клиническая картина.
  3. V. Цивільно-процесуальне законодавство
  4. VII. Кримінально-процесуальне законодавство
  5. А ВОТ И КАРТИНЫ.
  6. Ад и Рай в живых картинках
  7. Актори політичного процесу
  8. Алгоритм картирования потока создания ценности
  9. АНАТОЛИЙСКИЕ АРМЯНЕ, 1912-1922 ГОДЫ. ДЖАСТИН МАККАРТИ
  10. Б Р Ю К И в картинках
  11. Бюджет, та учасники бюджетного процесу України.
  12. В слайде должно быть: появляется картина, а потом по щелчку название к ней. и таких слайдов – 5 штук. описания не надо. мы их раздадим в распечатке.

Підхід до моделювання процесів повинен будуватись на основі методології функціонального моделювання «IDEF», яка дозволяє забезпечити управління процесами СУЯ за допомогою комп'ютерних технологій.

 

 

Рисунок 6.2 – Гіперпроцес СУЯ

 

Загальна схема управління процесом згідно методології «IDEF» представлена на рис. 7.1

 

 

Рисунок 2.1 – Схема управління процесом

На вході процесу може бути матеріальний об'єкт або інформація. Але матеріальний об'єкт звичайно супроводжується інформацією про його властивості, тому часто доводиться мати справу з комбінацією матеріальних і інформаційних входів.

На вихід процесу також звичайно поступає інформація або матеріальний об'єкт, супроводжуваний інформацією про його властивості, і звітні документи, що містять свідоцтва діяльності, здійсненої в ході процесу (записи).

Для управління процесом необхідні ефективні керуючі дії. Крім того, кожний процес повинен бути забезпечений ресурсами. Застосування даної методології вимагає згрупувати процеси СУЯ по матеріальних або інформаційних потоках.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)