АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. В редакції затвердженій

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Глава 1. Загальні положення
  5. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  6. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  7. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів
  8. Глава 53. Загальні положення щодо пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами
  9. Глава 58. Загальні положення щодо здійснення органами доходів і зборів контролю за окремими видами діяльності підприємств
  10. Глава 67. Загальні положення щодо порушень митних правил та відповідальності за них
  11. Глава 8. Загальні положення щодо митної вартості
  12. ДСТУ 3582 – 97 Інформація і документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила.

В редакції затвердженій

Рішенням сесії Чортківської міської ради,

№ 11 від 09 грудня 2010 року,

Із змінами і доповненнями

Внесеними рішенням сесії Чортківської міської ради,

№ 2 від 24 січня 2011 року

Чортківський міський голова

М.В. Вербіцький

_______________________________

(підпис)

РЕГЛАМЕНТ

Чортківської міської ради шостого скликання

(нова редакція)

(Із змінами і доповненнями, внесеними

рішенням сесії Чортківської міської ради № 2 від 24 січня 2011 року)

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.

1. Відповідно до Конституції України, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Чортківська міська рада (надалі міська рада) є органом місцевого самоврядування, що представляє територіальну громаду міста Чорткова та здійснює від їх імені функції та повноваження місцевого самоврядування, визначені законодавством України.

2. Міська рада складається з депутатів, які обираються жителями міста на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

3. Порядок організації і проведення виборів депутатів визначається Законом.

4. Міська рада вважається правомочною за умови обрання не менш як двох третин депутатів від загального складу ради.

5. У разі якщо до ради обрано менше двох третин її складу, до обрання необхідної кількості депутатів продовжує здійснювати повноваження рада попереднього скликання.

6. У разі дострокового припинення повноважень деяких депутатів, внаслідок чого до складу ради входить менш як дві третини депутатів, до обрання необхідної кількості депутатів така рада вважається повноважною за наявності більше половини депутатів від загального складу ради.

7. Строк повноважень місцевої ради, обраної на чергових міських виборах, визначається Конституцією України.

8. Повноваження міської ради, обраної на позачергових, повторних або перших виборах, закінчується в день відкриття першої сесії відповідної ради, обраної на наступних (чергових або позачергових) виборах.

9. Міська рада утворює на строк своїх повноважень постійні комісії, які є її органами, обираються з числа її депутатів, підзвітні раді та відповідальні перед нею.

10. Міська рада утворює виконавчий комітет, визначає його чисельність, затверджує персональний склад, вносить зміни до складу виконавчого комітету, розглядає питання про його розпуск.

11. У своїй діяльності міська рада керується Конституцією України, законами України, іншими законодавчими та нормативними актами, власними рішеннями та цим Регламентом.

12. Регламент Чортківської міської ради – це документ, який регулює організаційно-процедурні питання діяльності ради VІ скликання і діє до прийняття регламенту ради чергового скликання.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)