АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сукня бебі-долл

Читайте также:
  1. Gut, ich kaufe das Kleid.
  2. Stunde 13
  3. ББК Ш9(7К)6 1 страница
  4. ББК Ш9(7К)6 14 страница
  5. ББК Ш9(7К)6 9 страница
  6. В КРАЇНУ ЗОЛОТОГО ЯБЛУКА
  7. В ОСИНОМУ ГНІЗДІ 1 страница
  8. Горщик із медом
  9. ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ
  10. Детта та Одетта
  11. ДОРОГОЮ СЛІЗ
  12. Є ЩОСЬ ТАКЕ, ЧОМУ НЕ МОЖЕ ПРОТИСТОЯТИ ЖОДНА ЖІНКА

Самих еротичних деталей жіночого одягу

Пеньюар

Нехай модельєри haute couture стверджують, що немає нічого сексуальнішого жінки в чоловічому одязі: ми-то знаємо, що нижня білизна повинна бути жіночною! А що можна назвати більш жіночним, ніж короткий напівпрозорий халатик з хутром, мереживом, тоненькими лямочками і грайливими шнурками?

Боді-комбінезон

Як не крути, боді – не сама зручна деталь гардеробу для повсякденного життя. Зате в моменти, коли потрібно продемонструвати весь свій еротизм, боді-комбінезони з тонкої напівпрозорої або сітчастої тканини з мереживом, вирізами і прикрасами, щільно облягають фігуру, допоможуть вам миттєво перевтілитися в хижу пантеру.

Бра

Бра, або пуш-ап, родич звичайного бюстгальтера. Бра надає додатковий обсяг грудей, підтримуючи бюст знизу, і в той же час відкриває спокусливі форми зверху.

При цьому бра річ не тільки функціональна, але й красива: ви можете вибрати модель, рясно декоровану шовком, мереживами у вікторіанському стилі, або ж – для особливих випадків – віддасте перевагу максимально оголяючому груди бра.

Бюст’є

А ось ще один приклад того, як функціональність нижньої білизни поєднується з естетикою. За рахунок щільного каркаса бюст’є щільно облягає і підтримує груди навіть без бретельок. Не обтяжені лямками плечі, як відомо, володіють особливим шармом …

Сорочка

Невже ви подумали про святенницьку ночнушку? Ні! Пік сезону – еротичні сорочки у велику сітку. Оголена дівчина, закутана в риболовну сітку – ну не романтично чи що? Спокусливості сорочок надають вінілові і мереживні вставки, контрастні деталі, величезні банти … Словом, сорочка – ще одна головоломка для чоловіка: нехай подумає, одягнені ви чи все-таки роздягнені.

Панчохи

На жаль, далеко не кожна жінка вміє еротично знімати з себе колготки. Інша справа – панчохи, які можна стягувати з ніжок повільно і грайливо. Фантазія модельєрів тут не знає меж.

Панчохи прикрашаються орнаментами, малюнками, смужками, кристалами і навіть брошками. Однак класикою еротично-панчішного жанру, звичайно ж, залишаються чорні панчохи з широким швом ззаду. Пам’ятаєте, в який захват приводили героїв «У джазі тільки дівчата» шов на панчохах Мерилін Монро?

7. Пояс і підв’язки

Якщо вже зайшла мова про панчохах, то як же без пояса і пов’язок?! Ритуал відстібання підв’язок від панчіх для чоловіка схоже на символічному підкорення жінки. Слідкуйте тільки, щоб «підкорення» не затягнулося надовго …

Сукня бебі-долл

Бебі-дол – коротка напівпрозора сукня, застібається на один гудзик під грудьми і розширюється донизу. Якщо вас втомив образ сексуальної хижачки, перетворитеся на час в інфантильну красуню: яскраве легковажне політиці в стилі «барбі» буде тут досить до речі.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)