АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Директор. переддипломної виробничої практики

Читайте также:
  1. А. Л. ЗЕНЬКОВИЧ, исполнительный директор Иберо-американского центра МГИМО(У)
  2. Алгоритм расчета и условия выплаты премии директорАМ дополнительных и операционных офисов за продажи физическим лицам
  3. Ассистент. Да, целых десять лет она была директором нашей школы.
  4. Б. Ф. МАРТЫНОВ, доктор политических наук, заместитель директора ИЛА РАН
  5. Блок Заместителя генерального директора по новым проектам
  6. Блок Первого заместителя генерального директора по производству - Главного инженера
  7. В его группе ВКонтакте vk.com/pmtur ,более 5000 чел. (в основном директора и менеджеры турагентств)
  8. В областном театре драмы - новый директор. Им стала Татьяна Вешнякова, которую вчера представил коллективу губернатор Дмитрий Дмитриенко.
  9. В. М. ДАВЫДОВ, доктор экономических наук, профессор, директор ИЛА РАН
  10. Генерал Директории
  11. Генеральный директор
  12. Генеральный директор Гайдуков Тимофей Витальевич

З В І Т

про проходження

переддипломної виробничої практики

у Парламентському видавництві

 

 

Керівник практики

від підприємства

Ю. П. Дяченко

 

Керівник практики

від кафедри

А. П. Харлан

 

 

Київ–2006

 

Вступ

Я, Волощук Тетяна Михайлівна, проходила переддипломну виробничу практику у Парламентському видавництві у редакції автоматизованої підготовки видавничих оригіналів.

Мета практики – ознайомлення з організаційною структурою, засадами та принципами діяльності Парламентського видавництва в історичному, методичному та прагматичному аспектах.

Завданнями практики є:

· вивчення особливостей планування й підготовки видань;

· робота над рукописами та участь у видавничому процесі;

· аналіз матеріалів бази практики, що стосуються предмета дослідження;

· виконання практичних редакторських завдань, передбачених програмою практики;

· удосконалення власного досвіду та вивчення роботи інших редакторів у видавництві.

Об’єкт практики – парламентські слухання, науково-практичні коментарі, матеріали “круглого столу”.

Предметом практики єредагування практичних матеріалів.

Відповідно до поставленої мети та завдань практики у звіті буде подано організаційну структуру, засади та принципи діяльності видавництва; висвітлено особливості підготовки та планування видань; проаналізовано матеріали практичних редакторських завдань.

Парламентське видавництво

Видавництво Верховної Ради України (Парламентське видавництво) розпочало свою діяльність 27 січня 1997 року. Відтоді пройдено шлях, який вивів Видавництво на рівень провідних державних видавництв України, знаних не лише в нашій країні, а й за її межами.

Завдання видавництва

Видавництво виконує завдання, покладені на нього Верховною Радою України:

· редакційно-видавниче забезпечення діяльності Верховної Ради України та її апарату;

· видання офіційних текстів законів, постанов та інших актів, прийнятих Верховною Радою України;

· надання редакційно-видавничої допомоги комітетам Верховної Ради України з підготовки, організації випуску та поширення матеріалів з питань парламентської діяльності;

· сприяння у забезпеченні органів виконавчої та судової влади, місцевого самоврядування друкованими офіційними, інформаційно-методичними та іншими виданнями;

· виготовлення іншої друкованої продукції за профілем видавництва.

Структура видавництва

Керівництво

Директор

Директор очолює видавництво, керує всією його роботою і несе відповідальність за забезпечення ідейно-теоретичного, наукового і художнього рівня видань, які випускає видавництво. Відповідно до трудового законодавства приймає і звільняє працівників, застосовує заходи заохочення і накладає стягнення на працівників видавництва. Директор укладає договори з авторами і подовжує строк їх дії, контролює виплату авторського гонорару, розмір плати за позаштатне редагування і рецензування згідно з чинним законодавством, підписує акти про розрив договорів і припинення видань, визначає компетенцію і конкретні функціональні обов’язки керівних працівників видавництва, а також службові обов’язки інших працівників відповідно до умов діяльності видавництва, представляє видавництво у державних та громадських установах.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)