АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ 2. Уважно вивчіть методичні рекомендації стосовно створення завдання на виконання друку документів на мережному принт-сервері

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Завдання та обов'язки
  4. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  5. II. Перевірка домашнього завдання.
  6. II. Прийняття документів від заявників
  7. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  8. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  9. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI Поточний контроль виконання роботи

Перед тим, як друкувати документ, його варто переглянути на екрані в режимі Предварительный просмотр: документ матиме такий вигляд, як і на папері. Включити цей режим можна за допомогою таких трьох способів:

- виконати команду меню Файл→Предварительний просмотр;

- клацнути на кнопку Предварительный просмотр Стандартної панелі;

- одночасно натиснути на клавіші Сtгl + F2.

Включіть режим попереднього перегляду для цього документа і вивчіть назву та призначення кнопок панелі інструментів Предварительний просмотр, підводячи покажчик миші до кожної кнопки і трохи затримуючи його.

Кнопка Подгонка страницы використовується тоді, коли документ потрібно вмістити на одній сторінці, а він має дещо більший розмір. Щоб вийти з режиму попереднього перегляду, слід клацнути на кнопку Закрыть.

Коли потрібно надрукувати весь документ, причому кожну сторінку на окремому аркуші, то це можна здійснити і з режиму попереднього перегляду, якщо параметри друку, встановлені за замовчуванням, влаштовують. Для цього клацніть на кнопку із зображенням принтера на панелі інструментів Предварительный просмотр; або це можна зробити з режиму розмітки, клацнувши на ту саму кнопку на Стандартній панелі інструментів.

Але часто потрібно друкувати лише деякі сторінки документа або друкувати на одному аркуші одразу дві сторінки (" Двух-сторонняя печать "), або потрібно декілька копій. У такому разі варто задати умови друкування в діалоговому вікні Печать (меню Файл→Печать); з'явиться діалогове вікно Печать (рис. 31.17). За потреби роздрукувати певні сторінки документа альтернативний перемикач поставте в положення Номера і в текстовому полі вкажіть (рис. 31.17): номер цієї сторінки і поставте потім дефіс, якщо друкуються сторінки, починаючи з певної і до кінця документа, наприклад: 7-; номери вказуються через дефіс, коли сторінки, призначені для друку, є суміжними, наприклад: 3-15; якщо сторінки, призначені для друку, несуміжні, їх номери вказуються через кому (5, 7, 11).

Якщо потрібно роздрукувати поточну сторінку (ту, що відображається на екрані монітора), слід активізувати альтернативний перемикач Текущая.

За замовчуванням активізується режим Друкувати всі сторінки (альтернативний премикач перебуває в положенні Все).

Уважно вивчіть це діалогове вікно, з'ясуйте призначення кожного перемикача та кнопки (за потреби запитайте у викладача). Зверніть увагу на те, як вказуються номери сторінок для друку.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)