АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Увідна 2. У показаннях потерпілого Каверіна Р.З, свідка Рожкова В.А

Читайте также:
  1. Увідна 2.

У показаннях потерпілого Каверіна Р.З, свідка Рожкова В.А. і підозрюваного Каліна І.В. про обставини вчинення кримінального правопорушення (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) виявилися значні розбіжності. Слідчий вирішив провести відповідно слідчу (розшукову) дію з метою з’ясування причин розбіжностей у показаннях вказаних осіб.

Завдання:

1) Визначить яку слідчу (розшукову) дії слід провести слідчому з метою з’ясування причин розбіжностей у показаннях вказаних осіб.

2) Вкажіть процесу альний порядок проведення цієї слідчої (розшукової) дії.

3) Назвіть всіх можливих учасників даної слідчої (розшукової) дії.

4) Визначтесь, у якому документі слід зафіксувати хід даної слідчої (розшукової) дії та її результати, вкажіть форму й зміст цього документа.

5) Назвіть можливі форми фіксування даної слідчої дії.

Практичне заняття № 2 – 2 год.

1. Підстави та процесуальний порядок проведення впізнання.

2. Види впізнання. Порядок процесуальної фіксації слідчої (розшукової) дії впізнання.

3. Підстави та процесуальний порядок проведення освідування.

4. Види освідування. Процесуальний порядок фіксації слідчої (розшукової) дії освідування.

 

Увідна 1.

Потерпілий Скляров під час допиту про обставини вчиненого щодо нього грабежу детально описав зовнішній вигляд і прикмети особи, яка вчинила цей грабіж. Шматков за прикметами, описаними потерпілим виявився схожим з особою, яка вчинила даний грабіж. З приводу цього Шматков був доставлений до слідчого працівниками оперативного підрозділу, яким слідчий доручив встановити особу, яка вчинила злочин щодо Склярова. З метою перевірки причетності Шматкова до вчинення цього злочину за участю потерпілого слідчий провів відповідну слідчу (розшукову) дію.

Завдання:

1) Визначтесь, яку слідчу (розшукову) дію у даному випадку слід провести слідчому у відношенні Шматкова.

2) Назвіть різновиди такої слідчої (розшукової) дії.

3) Наведіть вимоги до об’єктів даної слідчої (розшукової) дії.

4) Вкажіть які умови повинен виконати слідчий до проведення даної слідчої (розшукової)дії та за яких обставин вона не може бути проведена.

5) Опишіть процесуальний порядок проведення цієї слідчої (розшукової)дії.

6) Назвіть всіх можливих учасників даної слідчої (розшукової) дії.

7) Визначтесь, у якому документі слід зафіксувати хід та результати цієї слідчої (розшукової)дії, вкажіть форму та зміст цього документа.

8) Назвіть можливі форми фіксування даної слідчої (розшукової) дії.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)