АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

При цьому право вибору місця розташування земельної ділянки Сторона-1 залишає за собою

Читайте также:
  1. E. интерпретирование аналитических результатов по конкретно заданным вопросам правоохранительных органов или суда.
  2. I. Международно-правовые, законодательные и нормативные акты
  3. II. ВІДПОВІДНЕ НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВО
  4. III. Справочные данные
  5. Module IV. Цивільне право
  6. Module XIV.Адміністративне право. Конституційне право
  7. Module XV. Трудове право. Право споживачів
  8. V. ПРАВОВЫЕ АКТЫ И МАТЕРИАЛЫ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ
  9. VI. Правовые основания и порядок работы с военнослужащими по контракту, не справившимися с обучением по программе интенсивной общевойсковой подготовке с курсом «выживания»
  10. АВТОРСКОЕ ПРАВО
  11. Авторское право. Взыскание авторского вознаграждения
  12. Авторське право

Договір про співпрацю

м. Бровари «___» ____________ 2015р.

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА "ВАРТА", (надалі іменується "Сторона-1") в особі Директора, Кравця Юрія Григоровича, що діє на підставі Модельного статуту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів № 1182 від 16.11.2011 року, з однієї сторони, та

_______________________________________________, (надалі іменується "Сторона-2", з другої сторони, а разом – Сторони,

відповідно до ст. 6 та ст. 627 Цивільного Кодексу України, керуючись правом свободи укладення договору, у виборі контрагента та визначенні умов договору з урахуванням вимог чинного законодавства, звичаїв ділового обороту та вимог розумності і справедливості

уклали даний Договір про наступне:

 

Сторона-1 надає Стороні-2 на безоплатній основі послуги з реалізації права на отримання земельної ділянки згідно Земельного Кодексу України наступного цільового призначення _____

_______________________________________________________________________________________

(вказується одне з цільових призначень землі: 1. для індивідуального будівництва 2. для будівництва гаража 3. для ведення садівництва і огородництва 4. для індивідуального дачного будівництва 5. для ведення особистого селянського господарства)

При цьому право вибору місця розташування земельної ділянки Сторона-1 залишає за собою.

 

2. Сторони зобов’язуються укласти договір доручення, предметом якого буде перелік дій, які має право вчиняти Сторона -1 від імені Сторони-2 на виконання умов цього договору.

 

3. Сторона-2 зобов’язується внести заставу у розмірі 1000 грн. Стороні-1, яка повертається Стороною-1 Стороні-2 після виконання умов Договору або ж у разі розірвання Договору.

 

4. Після надання земельної ділянки, яка є предметом даного Договору і зазначена у клопотанні до відповідного суб’єкта владних повноважень, у власність Стороні-2, остання зобов’язується завершити оформлення права власності шляхом державної реєстрації права на нерухоме майно (земельну ділянку) у відповідному відділі Державної реєстраційної служби України та отримати свідоцтво про право власності на нерухоме майно. Безпосереднє здійснення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно покладено на структурні підрозділи територіальних органів Міністерства юстиції України - районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні, міжрайонні управління юстиції.

 

5. Сторони дійшли згоди, що винагородою Сторони-1 за вчинення дій, необхідних для реалізації права на отримання земельної ділянки Стороною-2, є сплата Стороною-2 Стороні-1 грошових коштів у розмірі 50% (п’ятдесят відсотків) від експертної грошової оцінки отриманої за допомогою Сторони-1 земельної ділянки згідно висновку експертної організації. Експертна оцінка здійснюється безпосередньо на момент виконання зобов’язань Сторони-2 перед Стороною-1 щодо виплати винагороди.

 

6. В рамках забезпечення виконання Стороною-2 обов’язку щодо виплати винагороди згідно п.5 цього Договору, Сторони погодили надати повноваження Стороні-1 щодо реалізації отриманої за допомогою Сторони-1 земельної ділянки Сторони-2, визначеної Стороною-2, як такою, що може бути проданою для виконання умов Договору.

 

7. У разі відмови Сторони-2 від продажу отриманої за допомогою Сторони-1 земельної ділянки, Сторона-2 виплачує грошову винагороду Стороні-1 не пізніше ніж за 6 місяців після отримання правовстановлючих документів на отриману земельну ділянку. Для розрахунку винагороди береться експертна грошова оцінка земельної ділянки.

8. Сторона-1 отримує винагороду від Сторони-2 після забезпечення умов п.6 або п.7 Договору.

 

9. Сторони цього договору несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання власних зобов’язань згідно з чинним законодавством України.

 

10. Підстави розірвання цього Договору:

 

10.1. У разі укладення Стороною-2 договору про надання юридичних послуг зі Стороною-1 щодо ефективної реалізації права на землю в порядку, передбаченому ч. 6 ст. 118 ЗКУ з представництвом інтересів Сторони -2 на всіх етапах цього процесу до стадії розробки проекту землевідводу;

10.2. У разі відмови Сторони-2 від процесу реалізації права на отримання земельної ділянки.

 

11. Даний договір не може бути розірваний на стадії розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, а саме з моменту подачі до органу місцевого самоврядування чи виконавчої влади повідомлення про початок виготовлення технічної документації.

 

12. Сторона-1 гарантує Стороні-2, що при виборі населеного пункту для реалізації права останнього, враховується цінність земель населеного пункту та їх ліквідність і зобов’язується обирати його за показниками не менше: земель для ведення особистого селянського господарства - 500 у.о. за 0,01 га; для земель під будівництво жилих будинків, дач, гаражів, садівництва та огородництва - 1500 у.о. за 0,01 га.

 

13. Сторона-2 має право на отримання кваліфікованих роз’яснень з боку Сторони-1 щодо обставин виконання даного Договору виключно в робочий час або в письмовій формі.

 

14. В обставинах, що не врегульовані цим Договором Сторони керуються нормами чинного законодавства та звичаїв ділового обороту.

 

15. Договір укладено в двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної зі Сторін.

 

16. Договір починає діяти від дати його підписання Сторонами і внесення застави Стороною-2 і до моменту виконання умов договору.

 

17. Реквізити сторін:

 

 

ВИКОНАВЕЦЬ: ТОВ "ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА "ВАРТА" Фактична адреса: 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Грушевського 9/1, оф. 72 код ЄДРПОУ: 36107699 тел.: (04594)4-61-84; 067 406-60-24; 066 001-65-21; 067 236-51-35 E-mail: varta_pravo@ukr.net     ___________________/ Ю.Г. Кравець / ЗАМОВНИК: П І Б___________________________________ Адреса:_______________________________ вул. ___________________________________ буд. _____ кв. ____ Тел. ___________________________________ E-mail:__________________________________ Skype:__________________________________ Паспорт: серія _______ № _______________ виданий ________________________________ ІПН:___________________________________   ____________________________/_____________

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)