АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Життя — це вода

Читайте также:
  1. Базові компоненти соціального життя
  2. Влада як явище суспільного життя
  3. Діаграма термінів життя зернівок після обробки відповідними речовинами та проростання
  4. ЖиТТЯ Є ТІЛЬКИ ТАМ, ДЕ Є ВОДА..
  5. Життя, віддане книзі
  6. ЗРІСТ ЖИТТЯ
  7. Інколи структуру системи визначають через політичні інститути з огляду на те, що саме вони організують політичне життя.
  8. КАРБОНАТНО-КАЛЬЦІЄВА ФОРМА ЖИТТЯ
  9. Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя, зобов’язаний запобігати розголошенню такої інформації.
  10. Козацький патріотизм – стимул до державотворчого і незалежного життя
  11. Критерії та показники формування здорового способу життя вихованців школи-інтернату

Тема роботи: Фізичні властивості води

 

Автор роботи:

Сидорчук Ірина Володимирівна

учениця 9-Є класу гімназії № 315

Дарницького р-ну м. Києва

 

Домашня адреса:

м. Київ, вул. Драгоманова, 40, кв. 98

контактний тел.: 570-02-64

 

Педагогічний керівник:

Максимова Наталія Михайлівна

 

 

Київ - 2006

 

ЗМІСТ

 

Вступ 1. Життя – це вода 2. Незвичайні властивості води 2.1. Вода – рідина 2.2. Така непроста молекула 3. Фізичні властивості води 3.1. Залежність густини від температури 3.2. Поверхневий натяг 3.3. Властивості розчиняти речовини 4. Практична частина 4.1. Залежність поверхневого натягу від температури, домішок та густини 4.2.Розрахунок роботи поверхневих сил при утворенні бульбашки 5. Водні ресурси України Висновок Список використаної літератури    

 


Вступ

То луга ли, скажи, облака ли, вода ль
Околдована желтой луною:
Серебристая гладь, серебристая даль
Надо мной, предо мною, за мною...

Інокентій Анненський

В даній роботі мова йтиме про воду, здавалося б, усім добре відому, але насправді про ще досить невідому і принципово нову. Про воду пишуть багато. Пишуть вчені різних спеціальностей: фізики, хіміки, геологи, біологи, астрономи, і пишуть вже багато століть.

Сучасна наука лише приступила до досліджень біофізичних властивостей води. Нове сторіччя, скоріш за все, пройде під знаком вивчення властивостей і особливостей води в живих об'єктах. В даний час вже отримана велика кількість експериментальних даних, що стосується взаємодії води і біологічних об’єктів.

Робота присвячена дослідженню деяких властивостей води. В повсякденному житті користуючись водою і водневими розчинами ми не завжди звертаємо увагу на унікальність цієї речовини. Мене зацікавило: чому деякі предмети можуть утримуватися на поверхні води; чому рідина завжди набуває форму бульбашки; чому при взаємодії з різним покриттям поверхня води приймає різну форму; чому різні розчини води мають неоднакові властивості. Для того, щоб знайти відповіді на ці питання, я опрацювала велику кількість різноманітної літератури та провела деякі досліди.

 

 


Життя — це вода


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)