АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Чергове засідання клубу

Читайте также:
  1. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  2. Виправдувальний вирок або судове рішення, що звільняє обвинуваченого з-під варти, виконуються в цій частині негайно після їх проголошення в залі судового засідання.
  3. Відбулося чергове засідання МТК 441 «Нанотехнології»
  4. Для допиту тяжко хворого свідка, потерпілого під час досудового розслідування може бути проведено виїзне судове засідання.
  5. Допит свідків поза судовим засіданням
  6. ЗАСІДАННЯ ГУРТКА
  7. ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ, ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ
  8. Місце та час проведення засідання
  9. Не збирати відомості, що стосуються кримінального провадження, поза судовим засіданням.
  10. Огляд речових доказів, які не можна доставити в судове засідання, за необхідності проводиться за їх місцезнаходженням.
  11. Після останнього слова обвинуваченого суд негайно виходить до нарадчої кімнати для ухвалення вироку, про що головуючий оголошує присутнім у залі судового засідання.
  12. ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

Наприкінці лютого у бібліотеці ім. О.Герцена з шляхетною метою наповнити кожен день щастям спілкування, змістовного дозвілля проведене чергове засідання інтелект-клубу пенсіонерів, які об’єднались у бібліотеці. Для багатьох з них молодість і зрілість пройшли в нелегкий час. Працювали, будували. Хтось і воював.

Цього разу до уваги присутніх бібліотекар І категорії Катукова Тетяна Леонідівна підготувала цікавий огляд літератури, розповіла про законодавчу базу в галузі соціального забезпечення та захисту людей пенсійного віку, презентувала книжкову виставку «Щоб старість була в радість», на якій представлено цікаву та корисну літературу з вікової психології, народної медицини. З великим задоволенням присутні переглянули відеозапис концерту, який відбувся 26 лютого 2014 року в Національній філармонії України в пам'ять загиблих героїв Майдану. Учасники зустрічі ділились сімейним досвідом святкування Масляної, рецептами смачних млинців та планували тему наступних зустрічей у бібліотеці.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)