АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зустріч, призначена книгою

Читайте также:
  1. Для чого призначена автоматична сигналізація?

 

Наприкінці квітня 2014 р. незвичайна зустріч з нагоди Міжнародного Дня книги відбулась у бібліотеці ім. О.Герцена. Любов до книги об’єднала в бібліотеці представників двох поколінь, двох читацьких об’єднань: театр книги «Книжковий портал», у якому беруть участь старшокласники і студентська молодь та Інтелект – клуб пенсіонерів. Ініціатором зустрічі стали: бібліотекар І категорії – Доричевський О.Р. та актори театру книги, які представили до уваги присутніх уривок з твору В.Шекспіра «Сон літньої ночі».

Молодим акторам - аматорам було цікаво поспілкуватись з представниками інтелект-клубу, дізнатись про їх враження від спектаклю. До уваги присутніх запропонована книжкова виставка «Скажи книзі так!», на якій представлені твори класиків світової літератури, що об’єднує не тільки старші та молодші покоління, а єднає нації та держави.

У бібліотеці ім. О.Герцена ЦБС Свічадо» продовжує роботу театр книги «Книжковий портал», головні ролі у якому виконують читачі, де кожен може знайти для себе свою роль, пережити відчуття улюбленого героя.


«Книжковий портал» у бібліотеці ім. О.Герцена

В бібліотеці ім. О.Герцена у виконанні акторів-читачів бібліотеки ім. О.Герцена можна переглянути будь який твір, які обирають самі актори – відвідувачі бібліотеки.

Надаючи традиційні інформаційно-бібліографічні послуги мешканцям Святошинського району в бібліотеці ім. О.Герцена прагнуть створити для відвідувачів територію спілкування та змістовного дозвілля. Цього разу творчих та талановитих користувачів на чергову репетицію зібрав бібліотекар І категорії бібліотеки ім. О.Герцена. – Доричевський Олексій Родіонович, професійний актор, випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Присутні обговорювали своє бачення обраних ролей, ділилися творчими порадами та проводили репетицію.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)