АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

День Європи

Читайте также:
  1. Змістовий модуль 3. Особливості суспільно-економічного і політичного розвитку Європи в кін. ХVІІІ – у п.п. ХІХ ст.
  2. Мiсячник Європи в Україні
  3. Менеджмент у країнах Північної Європи
  4. Перший прихід татар з (далекої) Скіфії до Європи року Христового 1218-го
  5. ПОВЕРХНЯ ЄВРОПИ – СУПУТНИКА ЮПІТЕРА
  6. Системи вищої освіти у країнах Європи й Америки
  7. Системи вищої освіти у країнах Європи й Америки
  8. Тема 7.6. ВИДАВНИЧА СПРАВА УКРАЇНСЬКОЇ ДІАСПОРИ В ІНШИХ КРАЇНАХ ЄВРОПИ
  9. Тематична виставка, присвячена Дню Європи
  10. Українська діаспора в країнах Європи.
  11. Характеристика політичних карт Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки.

Багаторічній досвід організації Дня Європи в Україні вказує на те, що цей День поступово стає справою державного значення і відіграє непересічну роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів.

Співробітники бібліотеки ім. О.Герцена приймали участь у святкуванні цього заходу, який проходив у парку «Юність» Святошинського району.

Весело і змістовно відзначили День Європи у бібліотеці ім. О.Герцена. Цьогоріч ми почали готуватисьзаздалегідь, зокрема, провели вікторини за темами:

1. «Європа – наш спільний дім».

2. «Історія Євросоюзу».

Учасниками заходу були учні 8-го класу, спеціалізованої школіиім. В.І. Вернадського № 185.

Українське та європейське суспільство тісно пов'язане між собою не лише географічно, а й у історичному та духовному сенсі. Нас поєднує багато спільного, а європейські цінності не просто близькі українському народу - вони певним чином навіть формувалися під його впливом. Адже ще починаючи з княжих часів, чимало наших земляків стали видатними діячами багатьох європейських держав.

Європа насамперед цінна своїм населенням і починається з кожного європейця, а, отже, і нас з вами теж.

У заході взяли участь учні 8-х класів Спеціалізованої школи №185 ім. В.Вернадського. Учні взяли участь у вікторині «Історія Євросоюзу» і показали високий рівень знань. Своєю активністю та великою зацікавленістю вказаною темою учні ще раз довели: Україна – європейська держава, а молодь - її майбутнє.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)