АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Читайте также:
  1. Бронзовий вік: загальна характеристика
  2. Витрати виробництва і їх загальна характеристика. Собівартість продукції, її види, структура і шляхи зниження
  3. Вихідна інформація
  4. Вихідна інформація
  5. Дезінформація як метод маніпулювання людською свідомістю
  6. Дешифратор (інформація для психолога)
  7. ДСТУ 3582 – 97 Інформація і документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила.
  8. Економічний зміст та загальна характеристика операцій з недепозитного запозичення коштів
  9. Загальна будова і принцип дії стендів. Технологія перевірки кутів установлення коліс автомобілів на стенді.
  10. Загальна інформація про компанію
  11. Загальна інформація про Сумську область

«Баядера Груп» - найбільша алкогольна компанія України, створена в 1991 році. Об'єднує дистриб'юторські компанії в Україні та Росії, ліцензійне виробництво власних брендів в Росії та Білорусі, а також є ексклюзивним імпортером найвідоміших світових алкогольних брендів в Україні. Карта експорту налічує понад 40 країн світу. Обслуговує близько 35 тисяч клієнтів. Штат компанії налічує 6 тисяч осіб. «Баядера Груп» входить в ТОП 200 найбільших компаній за версією рейтингу журналу «Форбс Україна». Холдинг - один з найбільших роботодавців і платників податків галузі, входить до списку найбільш соціально відповідальних компаній країни.

«Баядера Логістік» - найбільший дистрибютор алкоголю в Україні, що має 26 логістичних центрів у всіх регіонах і забезпечує представленість продукції на території усієї країни. Сьогодні в портфелі компанії - 15 власних активно розвиваються винних, коньячних та лікеро-горілчаних брендів.

 

ЗАВОДИ:

· ТОВ «Національна Горілчана Компанія» с. Степаники, Черкаська обл. та в м. Кам’янка (друга розливна площадка) (ТМ «Хлібний Дар», ТМ «Козацька Рада», ТМ «Перша Гільдія», ТМ «Перепёлка», ТМ «Цельсій», ТМ «Байка»)

· ПАТ «Коблево» Миколаївська обл.. (ТМ Koblevo, ТМ Marengo, ТМ «Такадо»)

· ТОВ «Миколаївський Коньячний Завод» с. Радсат, Миколаївська обл..
(Коньяк ТМ KOBLEVO)


Основні поняття:

· Горілка - міцний алкогольний напій, що отримується змішуванням певної кількості етилового ректифікованого спирту і спеціально підготовленої води, який піддається очищенні активним вугіллям і спеціальної фільтрації. Найбільш поширене співвідношення -40% обсягу спирту і 60% об'єму води

· Вино - алкогольний напій, що отримується з винограду. Міцність вина набувається в результаті спиртового бродіння ягід або свіжовичавленого соку, а в разі виготовлення вин кріплених - міцність підвищується шляхом додавання етилового спирту.

· Вермут - алкогольний напій, приготований з натурального виноградного вина шляхом додавання в нього настоїв, екстрактів, ароматних спиртів із пряної рослинної сировини.

· Коньяк - міцний алкогольний напій з характерним букетом і смаком, вироблений шляхом купажування коньячних спиртів, отриманих методом подвійної дистиляції, і витриманий в дубових бочках не менше 3-х років.

 

Класифікація горілки:

· Класична - горілка, у складі якої містяться лише спирт і вода, може пом'якшуватися цукровмісних інгредієнтами (цукор, глюкоза, мед, фруктоза, молочний цукор (лактоза)) або слабкими настоями, в яких відсутній аромат і смак.

· Особлива - Горілка, у складі якої міститься ароматний спирт, отриманий дистиляцією настоїв, морсів, приготованих з натурального сухого або свіжої рослинної сировини.

· Настойка - напій (ликеро-горілчаний), отриманий шляхом змішування водно-спиртової суміші з настоями, соками, ароматними спиртами, які настаиваются на природних компонентах, як правило, рослинного походження, за рахунок чого напій набуває кольору.

Різниця між класичною і особливою горілкою:
Класична горілка виробляється за традиційною рецептурою (вода + спирт), а в особливій обов’язковий компонент – аромаспирт. В результаті особлива горілка стає м’якшою, але її не рекомендується пити в великих дозах (150-200 мл. на одну особу).

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)