АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови проходження маршруту

Читайте также:
  1. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  2. А) Передумови квантової теорії
  3. Б) за умови нееластичного попиту
  4. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  5. В результаті проходження інтернатури провізор загального
  6. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ
  7. Глава 23. Проходження служби цивільного захисту
  8. Глава 79. Проходження служби в органах доходів і зборів
  9. Зведений цифровий звіт про проходження
  10. Ідейно-історичні передумови виділення господарського права в самостійну галузь права
  11. Інвестиційний договір: порядок укладання, основні і додаткові умови
  12. Інші умови.

Змагання проводяться відповідно до Правил та та Інструкції щодо організації та проведення туристських спортивних походів з учнівською та студентською молоддю, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 02.10.2014 р. №1124 (далі – Інструкція).

Змагання передбачають проходження маршруту спортивного походу 2-го ступеня складності довжиною 58 км, розробленого ГСК, з проходженням контрольних пунктів (КП). технічних та орієнтування.

Командам необхідно мати відповідне особисте та групове спорядження для проживання у польових умовах: намети, рюкзаки, спальні мішки, «каремати», спорядження для вогнища, медична аптечка, запас продуктів, а також топографічну карту Кіровоградської області М1:100000, комплект компасів.

Для проходження маршруту командам пропонується 2 варіанта:

1-й варіант: команди проходять маршрут із доланням технічних етапів, х-етапів і краєзнавчих (за бажанням краєзнавчі етапи). Проходження маршруту за 1-м варіантом відповідає дистанції 4-го класу змагань з пішохідного туризму.

2-й варіант: команди проходять маршрут із обов’язковим проходженням краєзнавчих етапів і Х-етапів.

Краєзнавчі етапи являють собою вікторину, яка включає питання про козака Мамая.

Для проходження технічних етапів при участі в змаганнях за 1-м варіантом командам потрібно мати зблоковані страхувальні системи, каски, карабіни (мінімум по 4 шт.), прусики (по 2 шт.), спускові пристрої, рукавиці (на кожного учасника), основні вірьовки (загальна довжина не менше 170м.), цифровий фотоапарат, письмове знаряддя з захистом від негоди, не менше двох мобільних телефонів.

Технічна частина маршруту включає:

- командне долання перешкод на технічних етапах,

- спортивне і туристське орієнтування;

- „Х” етапи, умови надаються безпосередньо перед виконанням самого

технічного етапу;

Проходження КП підтверджується фотографіями на КП відповідно до умов, викладених нижче, та СМС повідомленням, яке має містити текст «Назва команди, КП №, час».

На фініші кожного дня команда подає ГСК фото звіт та GPS – трек (за наявності і бажанням команди).

Старт груп – роздільний. Черговість старту першого дня походу визначається за результатами проходження технічних етапів (для команд, які проходять маршрут за 1-м варіантом) або краєзнавчої вікторини (для команд, які проходять маршрут за 2-м варіантом), які будуть проведені 21.04.2015р.

Черговість старту інших похідних днів буде повідомлено на вечірній нараді з представниками команд.

Старт на технічних етапах похідних днів за графіком

При проходженні маршруту команди зобов’язані:

- дотримуватись чинних Правил та Інструкції;

- на заданих маршрутних КП та об’єктах фотографуватись повним складом групи (за виключенням фотографа) с рюкзаками.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)