АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

БРАУНІ НА ТЕМНОМУ ПИВІ

Читайте также:
  1. Гайд по Темному рыцарю by Whatever

ü ПОТРІБНО

ü Борошно - 160 г, какао - 30 г, масло вершкове - 110 г, шоколад - 100 г, пиво світле - 125 мл, яйця курячі - 4 шт., цукор (примітка в описі) - 400 г, ваніль.

ü ПРИГОТУВАННЯ

ü Змішуємо какао, борошно та сіль. Масло розтоплюємо на середньому вогні, знімаємо з вогню та додаємо покришений шоколад, помішуючи до повного розчинення. Додаємо пиво або каву. Міксером збиваємо яйця та цукор.

ü В ідеалі має бути співвідношення по 200 г білого і тростинного цукру, але якщо немає останнього, то додаємо тільки 400 г білого. Збиваємо дуже добре. Маса неймовірно збільшилася! Додаємо суміш масла та шоколаду і ваніль. В кінці додаємо сухі інгредієнти.

ü Можемо вимішати за допомогою вінчика чи ложки – без фанатизму, треба просто змішати. Викладаємо у підготовлену форму. В ідеалі має бути квадратна форма, адже класика жанру – це квадратики-брауні. Випікаємо при 180 градусах приблизно 30-45 хв.

ü Треба бути обережними і випікати в залежності від товщини тіста і того, якої текстури ви хочете брауні. Якщо любите щільне брауні, то випікаємо до сухого сірника. Варто залишити брауні на ніч (навіть обгорнути у плівку). Тоді весь смак відкриється. Смачного!

Вітаю, дорогі господиньки! Сьогодні пропоную зігрітися пресмачнючим брауні на темному пиві!

Одразу напишу, що пиво можна замінити на заварну міцну каву, але від того смак буде дещо іншим. Рецепт простий, швидкий та корисний для усієї сім'ї — чоловік цілком можливо буде радий можливості поласувати залишками хмільного напою. Або можна використати його для краси нашого волосся

До речі, якщо надумаєте частувати дітей цим брауні, то можете бути спокійні – алкоголь при термічній обробці вивітрюється, залишаючи тільки неймовірний присмак.

Сайт. Кукорама.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)