АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Фото, фільм (не читати)

Читайте также:
  1. Демонстрація кінофільмів
  2. Перегляд мультфільму
  3. Фото, След
  4. Фото, фільм ( не читати)
  5. Чаще всего на лицевом постере размещают изображение того, кому делают подарок, свое фото, либо совместное фото для эксклюзивного подарка любимым.

Український народний хор „Жайвір” є своєрідною

візитівкою Харківського району і Харківського національного агроуніверситету ім.В.В.Докучаєва. Під керівництвом Михайла Михайловича Когутича колектив працював понад 10 років, у 1988 році вперше здобув звання „народний самодіяльний колектив”, виступав на сценічних майданчиках ВНЗ, району, м.Харкова і області, взяв участь у міжнародному фольклорному фестивалі в Угорщині (1992 р, м.Капошвар), мав багатий і різноманітний репертуар.

7

З 1993 по 1996 рік хор очолювали талановиті музиканти Василь Якович та Оксана Йосипівна Марчаки. Завдяки їхньому таланту та енергії репертуар хору збагатився цікавими обробками народних пісень та сценічними хоровими картинками „Вулиця”, „Заручини”, „Базар”, «Колядки та щедрівки».

З 1996 року хор стає творчим колективом відділу культури Харківської районної державної адміністрації, а керівником хору – Анатолій Дудка. Він та його колега концертмейстер Володимир Карпенко протягом багатьох років працюють у «Жайворі». Вони продовжують традиції колективу.

За цей час колектив взяв участь у багатьох міжнародних та Всеукраїнських фольклорних та пісенних фестивалях: в Угорщині (1998 р.,м.Егер), Росії (1999 р., 2011 р.), «Печенізьке поле» (2005-2011 рр.), «Софіївські зорі» (2002-2013 рр.).

Листопад 2007р. – творча зустріч та спільна концертна програма з хором “Terpsichore Oostrozebeke” (Бельгія).

Колектив є постійним учасником культурної програми «Великого Слобожанського ярмарку», а у 2009 р. посів 1 місце у фестивалі народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку.

Влітку 2010 р. колектив хору взяв участь у міжрегіональному фольклорному фестивалі «Казачий круг» у м.Волоконівка Белгородської області Росії.

У 2011 році відбувся великий звітний концерт хору на чергове підтвердження звання «Народний колектив».

Український народний хор «Жайвір» веде велику концертну діяльність, щорічно даючи близько 20 виступів.

8

6 Дозвольте запросити на сцену подружжя Марчаків –

Василя Яковича – соліста Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка, лауреата міжнародних конкурсів, старшого викладача Харківської державної академії культури – та Оксану Йосипівну

– викладача-методиста спеціалізованої школи №80, які очолювали колектив хору у 1993 – 1996 роках.

-------------------------------------------------------------------------------

Слово-вітання надається Байбаковій Ніні Прокопівні – голові Харківського обкому профспілки робітників агропромислового комплексу, заслуженому працівнику сільського господарства України.

----------------------------------------------------------------------------------

Вітальне слово надається Хіневичу Анатолію Петровичу – голові Харківської обласної організації ветеранів.

---------------------------------------------------------------------------------


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)