АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Типи зброї Ближнього бою

Читайте также:
  1. Глава 82. Застосування фізичної сили, спеціальних засобів та зброї посадовими особами органів доходів і зборів
  2. КРИМІНАЛІСТИЧНІ КРИТЕРІЇ ВИЗНАЧЕННЯ ХОЛОДНОЇ ЗБРОЇ
  3. Прогнозування РО при застосуванні ядерної зброї
  4. Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї

Зрубна зброя(3 очка за модель). Різноманітного роду булави, бити, сокири, які ламають броню, зброю чи кінцівки. Сила удару зрубної зброї настільки сильна, що здатна передавати силовий імпульс далі на сусідніх воїнів, чи глушити ворогів, що виводить їх із бою. Воїни із зрубною зброєю в руках можуть додатковий раз кидати куби на пробиття за кожну 6ку на кубах за пробиття.

Проникаюча зброя(5 очок за модель). Заточки, дротики, списи тощо. Проникаюча зброя може прошивати ворогів наскрізь і ранити інших солдатів. Воїни з проникаючою зброєю подвоюють кількість занесених попадань за кожну 6ку на кубах на пробиття.

Ріжуча зброя(8 очок за модель). Мечі, шаблі, катани тощо. Основа майже будь якої армії, дуже часто відмінного виконання, дозволяють маневрувати та частіше наносити атаки. Воїни з ріжучою зброєю перекидають всі провалені результати на поранення. Моделі з ріжучою зброєю отримують +1 до моралі.

Ініціатива. Параметр який відповідає за першочерговість нанесення удару. Загін в вищим параметром ініціативи наносить удар першим. Якщо параметр рівний, то гравці обидва кидають куби на поранення та попаданням, потім видаляють втрати. Якщо у одного загону ініціатива вища, то спочатку він б’є першим, потім видаливши втрати, противник наносить удар тими військами що залишились.
Коротка зброя – ініціатива 4
Нормальна зброя – ініціатива 3
Довга зброя – ініціатива 2
Дворучна зброя – ініціатива 1

Сила зброї та кількість атак. В залежності від майстерності виконання зброї, її габаритів, та типу зброї, є різноманітні параметри кількості атак та сили зброї. Далі по схемі вказана кількість атак, сила та очки.

  Рівень 1 Рівень 2 Рівень 3 Рівень 4
Коротка зброя Ат.3 Сл.2 Оч.1 Ат.3 Сл.3 Оч.2 Ат.3 Сл.4 Оч.3 Ат.3 Сл.5 Оч.4
Нормальна зброя Ат.2 Сл.3 Оч.2 Ат.2 Сл.4 Оч.3 Ат.2 Сл.5 Оч.4 Ат.2 Сл.6 Оч.5
Довга зброя Ат.2 Сл.4 Оч.3 Ат.2 Сл.5 Оч.4 Ат.2 Сл.6 Оч.5 Ат.2 Сл.7 Оч.6
2ручна зброя Ат.1 Сл.5 Оч.4 Ат.1 Сл.6 Оч.5 Ат.1 Сл.7 Оч.6 Ат.1 Сл.8 Оч.7

 

Щоб вирахувати вартість зброї ближнього бою для моделі, необхідно, вартість типу зброї, приплюсувати до вартості розміру і рівня, що зазначений в таблиці.

Кавалерія носить дворучну проникаючу зброю в одній руці з додатковою противагою, як лицарі на турнірі. І так само як на турнірах, лицарі можуть носити щит у вільній руці.

Стрілецька зброя

Арбалети. Проста у використанні зброя, яка має фіксований радіус враження і достатньо складну конструкцію.

1й рівень. 12дюймова стрільба, 1 атака. Сила 3. 5 очок за модель.

2й рівень. 15дюймова стрільба, 1 атака. Сила 3. 7 очок за модель.

3й рівень. 20дюймова стрільба, 1 атака. Сила 4. 10 очок за модель.

4й рівень. 25дюймова стрільба, 1 атака. Сила 4. 15 очок за модель.

Покращення арбалетів:
- подвійне ложе, одна додаткова атака за 8 очок за модель.
- натяжка для арбалета, +1 сила. 3 очка за модель.
- бронебійний наконечник, +1 сили. 5 очок за модель.

Луки. Складна у використанні зброя, якою різної сили та вміння воїни, можуть влучати з різною силою та дистанцією. Результати приведені у таблиці.

  Солдат 1го рівня Солдат 2го рівня Солдат 3го рівня
Малий Лук, 4очка 10” Сл.3 12” Сл.4 16”Сл.5
Нормальний Лук, 6очок 12” Сл.3 18”Сл.4 22”Сл.5
Великий Лук, 8очок 20” Сл.3 25”Сл.4 30”Сл.5
Довгий Лук, 10очок - 30”Сл.4 35”Сл.5

 

Вершник 1го рівня стріляє як солдат 1го рівня, вершник 2го рівня стріляє як вершник 2го рівня.

Покращення луків:
- два постріли, для малих луків, 5 очок за модель.
- довга стріла, +1 до результату на попадання, 2 очка за модель.
- вогняна стріла, додатковий кидок на пробиття 5+ незалежно від броні, 6 очок за модель.
- бронебійна стріла, +1 до сили, 5 очок за модель.

Герой

Воєначальник, який веде в бій армію, присутній в єдиному екземплярі. Він береться в армію безкоштовно, і героєм об’являється один із воїнів будь якого загону. Герой наслідує всі параметри зброї, броні та інші характеристики, його атаки так же само будуть враховуватись як і атаки всього загону. У героя одна додаткова Рана. Поки герой буде залишатися живим в загоні, він буде давати 9ту мораль загону, а також спеціальні правила. «Стрілецька тактика» дає перекид всіх промахів лучників на один хід, «Бойова тактика» дає перекид всіх промахів в ближньому бою на один хід. Можна використовувати одну тактику в окремі ходи. Якщо 2 воєначальники зійшлися в ближній бій, вони можуть викликати один одного на дуель. Якщо противник відмовляється то 2 противники кидають куби, і у противника буде більше число, він залишиться із своїм загоном. В дуелі беруть участь тільки Герої. Дуель бути тривати до тих пір, поки один із героїв не загине, або не закінчиться гра.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)