АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Введення. Перша російська революція 1905-1907 років і лютнева революція 1917 року загальні риси і особливості

Читайте также:
  1. Введення
  2. Введення в міжнародний валютний ринок FOREX
  3. Введення в мікробіологію. Морфологія і структура прокаріотів та паразитичних одноклітинних еукаріотів.
  4. Введення константи відбивача
  5. Введення метеоданих (SET T.P)
  6. ВВЕДЕННЯ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ
  7. Метою введення надзвичайного стану є: якнайшвидша нормалізація обстановки,
  8. Про введення попередніх стандартів на вуглецеві матеріали
  9. Теоретичне введення.
  10. Технічні характеристики мазуту : в’язкість, реологічні властивості, вологість, сірність, температура спалаху. Присадки до мазутів та способи їх введення.

Перша російська революція 1905-1907 років і лютнева революція 1917 року загальні риси і особливості

[ виправити ] текст може містити помилки, будь ласка перевіряйте перш ніж використовувати.

Гречка лучше всего СЖИГАЕТ жир с живота и бедер! Красивое тело за 7 дней!

 

Введення

Історія описує розвиток різних держав і народностей, узагальнює досвід людства. Для того щоб зрозуміти сьогодення, необхідно знати минуле, історичний досвід якого допомагає зрозуміти і знайти рішення проблем сучасності.

В даний час Росія перебуває на межі століть. У період стабілізації політичних, економічних і суспільних відносин кожному громадянину необхідно розуміння подальшого шляху розвитку країни та усвідомлення його ролі в сучасності.

Мене зацікавив переломний, у всіх сферах, період розвитку Росії, який привів до радикальних, неминучих змін.

Метою подальшої роботи є докладне вивчення подій у період буржуазно-демократичних революцій, їх особливості та загальні риси.

У моїй роботі були використані роботи таких авторів як: Жарова Л.М., Мішина І.А. «Історія Батьківщини», Старилов Н. І. «Хроніка революції», Данилов О.А., Косулина Л.Г. «Історія Росії XX століття». Їхнє бачення даних подій допомогло мені краще розібратися у питанні і сформулювати свою власну думку про події описаних в моїй контрольної роботи.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)