АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Техніка прицілювання на мисливських тварин

Читайте также:
  1. Вивірювання нульової лінії прицілювання
  2. Видові особливості молочної залози в свійських тварин
  3. Видові особливості м’якушів у свійських тварин
  4. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВЕДІНКИ ТВАРИН
  5. З предмета «ІНФОРМАТИКА І КОМП’ЮТЕРНА ТЕХНІКА»
  6. Забійні місця основних мисливських тварин
  7. Завдання 1. Фіксація тварин у стоячому положенні
  8. Захворюваність, падіж і вимушений забій тварин від заразних хвороб
  9. Захворювання і вибуття тварин в залежності від ураження системи і органів за 20______р.
  10. Захворювання і падіж тварин від заразних хвороб
  11. Заходи з ліквідації та запобігання поширення захворювання тварин на сказ.
  12. Знаряддя добування мисливських тварин

З рушниці, що володіє підвищеним боєм, т. з. таким, при якому центр осипи дробового снаряда при стрільбі на дистанції 35 м знаходиться приблизно на 10-15 см вище точки прицілювання, слід прицілюватися під тушку сидить або стоїть птиці, яка вся видна стрілку При бічному вітрі середньої сили точку прицілювання слід небагато (приблизно на 0,5-1 тушку) виносити в бік у бік вітру, тобто якщо вітер зліва, то вліво, а якщо вітер праворуч, то вправо. При сильному і дуже сильному вітрі ця поправка значно збільшується; однак при такому вітрі рідко доводиться стріляти по сидячій дичині, так як вона не любить триматися на відкритих для вітру місцях.


Точка прицілювання по птаху, що летить від мисливця

за прямим направленням на висоті його зростання

 

При стрільбі біжить звіра мисливець може зустрітися з наступними типовими, що часто зустрічаються на полюваннях положеннями мети щодо стрілка:


При стрільбі звіра, що йде на мисливця (зустрічного), точку прицілювання треба вибирати попереду і нижче звіра. Величина попередження тут, як і всюди, залежить від швидкості руху звіра, його відстані від мисливця і кута, під яким він наближається. Не слід особливо зволікати з пострілом, щоб не напускати звіра дуже близько на себе і цим не утруднити пострілу.

Упреждение при стрельбе по дичи

Прицілювання в нерухливого тваринного спереду
Прицілювання в нерухливого тваринного збоку

Стрілянина по швидко біжить і повільно кабану, що біжить

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)