АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Особисте життя

Читайте также:
  1. Базові компоненти соціального життя
  2. Влада як явище суспільного життя
  3. Діаграма термінів життя зернівок після обробки відповідними речовинами та проростання
  4. ЖиТТЯ Є ТІЛЬКИ ТАМ, ДЕ Є ВОДА..
  5. Життя — це вода
  6. Життя, віддане книзі
  7. ЗРІСТ ЖИТТЯ
  8. Інколи структуру системи визначають через політичні інститути з огляду на те, що саме вони організують політичне життя.
  9. КАРБОНАТНО-КАЛЬЦІЄВА ФОРМА ЖИТТЯ
  10. Кожен, кому наданий доступ до інформації про приватне життя, зобов’язаний запобігати розголошенню такої інформації.
  11. Козацький патріотизм – стимул до державотворчого і незалежного життя
  12. Критерії та показники формування здорового способу життя вихованців школи-інтернату

Олександр ріс без батька Познайомився з своєю майбутньою дружиною Світланою після одного чемпіонатів. В шлюбі у нього народилась донька

. Більше всього в людях, за його словами він цінував щирість та довірливі відносини Своїм хобі він вважав відпочинок з друзями на природі, сауна, більярд, та звичайно футболом. В нього було багато планів,але всі плани були розбиті 29 лютого 2004 року на Столичному шосе, де він загинув в зіткненні з авто ВРУ, в якій їхала донька народного депутата Адама Мартинюка. Олександр від страшного удару помер на місці аварії, а його колега Сергій Вяльцев вижив та був доставлений у лікарню. Для вшанування його та підтримки гімнастики у рідному місті Херсоні Благодійний фонд проводить змагання,організатором яких є дружина Олександра Світлана. На ці змагання приходять його колеги по команді, видатні спортсмени та колись була помічена олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Підкопаєва. Ніхто не може забути той страшний день, коли загинув Олександр. Швидкість машини була шаленою,більше 150 км на годину. Пам’ять про Сашу підтримується і його не можна забути тому,що він патріот України і підносив велич українського спорту. Його просто не можна забути тож давайте,хто як може берегти пам’ять про його життя,його виступи та взагалі все, що він встиг за таке коротке життя. Турнір проводить Світлана Береш,і якщо Ви можете допомогти то кошти можете перераховувати на такі реквізити. Я сама була на турнірі,якщо цікавить інформація про турніри то можете зв’язатись 0506315703 Аня.

ул. Краснофлотская,16,г. Херсон, Украина. Моб Тел. 0955304133, 0677159170.
Реквизиты:
р/с 2600931598 в «Райффайзен банк Аваль», МФО 380805, код 33725590

Наименование получателя: Херсонский областной благотворительный фонд имени Александра Береша. Україна не повинна забувати своїх синів то ж давайте будемо робити все, щоб ми не забували Олександра та його досягнення, поширюйте цю інформацію, тільки разом у нас є шанс зберегти світлу пам’ять про Олександра та про те, що спортивна гімнастика розвивається та завдяки турніру Кубок Береша різні збірні можуть приїхати та виступити,тобто підняти авторитет України на міжнародному рівні.

Фото з турніру в Херсоні

Я в пам’ять про нього написала такі рядки:

Я тебя полюбила еще с первого выступа,с первого взгляда замечала тебя

А сейчас тоска и пустота во взоре

Его больше нет не будет никогда

Зимний день тот,вечер февраля

Последний стал в судьбе гимнаста

Наверно смерть эта страшна- сказали он погиб на месте

Теперь лишь лента черная висит,

На той дороге

Где его не стало и только 2 алые розы на месте,где тебя мы потеряли.

Вся Украина – Помни и рассказывай про известного сына своей земли,который не предавал тебя и гордился тем что он с Украины!

Серебро Сидней 2000 Командное первенство
Бронза Сидней 2000 Абсолютное первенство
Чемпионаты мира по спортивной гимнастике
Серебро Гент 2001 Перекладина
Бронза Лозанна 1997 Перекладина
Бронза Гент 2001 Конь
Бронза Гент 2001 Командное первенство
Чемпионаты Европы по спортивной гимнастике
Золото Бремен 2000 Абсолютное первенство
Золото Бремен 2000 Перекладина
Бронза Бремен 2000 Конь

Особисто я бачила ці медалі і уявляю якою працею можна їх досягти їх,він дійсно великий спортсмен,він українець!Яка це боротьба,особливо в абсолюті коли він тільки своєю мужністю все таки втримав бронзову медаль за собою. Він після деяких снарядів був на 17 місці,але у підсумку став 3. Він міг в самий потрібний момент видати все на що він здатний.

А ось такі флаєра на турнірі та календарі з фото Олександра рекламують цей турнір.

Також Олександра знають далеко за межами України,після його трагічної загибелі американки змонтували відео про нього. Отож якщо весь світ пам’ятає Олександра то ми повинні давати інформацію про нього та скільки б років не пройшло пам’ятати його.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)