АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Наведіть узагальнену структуру наукової доповіді

Читайте также:
  1. В якому році відбулося юридичне оформлення документознавства як наукової спеціальності?
  2. В. Железистая клетка полностью сохраняет свою структуру
  3. Влияние ионов на структуру воды
  4. Влияние пластической деформации на структуру и свойства металла: наклеп
  5. Влияние температуры на структуру и свойства деформированного металла
  6. Влияние химического состава и скорости охлаждения на структуру чугуна.
  7. Вплив НТР на галузеву структуру та розміщення виробництва
  8. ВТЕІ КНТЕУ Відділ наукової роботи студентів, вул. Соборна, 87, м. Вінниця, 21100.
  9. Дайте оцінку взаємодії генетичних факторів і факторів середовища в реалізації «вроджених форм поведінки».Наведіть приклади.
  10. ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ПЛАСТИЧЕСКОЙ ДЕФОРМАЦИИ НА СТРУКТУРУ И СВОЙСТВА МЕТАЛЛОВ
  11. Інколи структуру системи визначають через політичні інститути з огляду на те, що саме вони організують політичне життя.
  12. Может это и сложно. Но это восстановит прежнюю структуру пространственно-временного континиума.

За якими ознаками визначають первинні і вторинні документи?

Вторинний документ — це результат аналітико-синтетичної та іншої обробки одного чи кількох первинних документів з метою пристосування інформації до інформаційних потреб споживача. Вторинний документ — це документ, що являє собою результат аналітико-синтетичної та іншої переробки одного або кількох документів. Метою створення вторинних документів є інформування споживачів про потоки і масиви первинних документів, щоб у згорнутому, узагальненому вигляді викласти основний їхній зміст. Первинний документ— це документ, що містить в собі вихідну інформацію. Перви́нний докуме́нт - документ, який містить відомості про господарську операцію та підтверджує її здійснення. Первинний документ - це письмовий документ, який містить відомості про господарську операцію та підтверджує її здійснення. Інформація, що міститься в первинних документах, систематизується в регістрах синтетичного та аналітичного обліку шляхом подвійного запису їх на взаємопов'язаних рахунках бухгалтерського обліку.

УДК. Релігія. Теологія.

Універса́льна десятко́ва класифіка́ція — бібліотечна класифікація документів, широко використовується у всьому світі для систематизації творів науки, літератури і мистецтва, періодичного друку, різних видів документів і організації картотек.

21 Природна теологія. Теодицея. Бог. Раціональна теологія. Релігійна філософія

22 Біблія. Святе письмо

23 Догматична теологія

24 Практична теологія

25 Пасторська теологія (богослов'я)

26 Християнська церква в цілому

27 Загальна історія християнської церкви

28 Християнські церкви, секти, деномінації

29 Нехристиянські релігії

Наведіть узагальнену структуру наукової доповіді.

Доповідь — це одна з багатьох форм оприлюднення результатів наукової роботи, можливість за короткий термін «увійти» в наукове товариство за умови яскравого виступу. Якщо доповідь зроблено за змістом дисертації, дисертант забезпечує апробацію своєї роботи. Тези доповіді — опубліковані на початку наукової конференції (з'їзду, симпозіуму), матеріали попереднього характеру, що містять виклад основних аспектів наукової доповіді. Алгоритм тези можна подати так: тезаобґрунтуваннядоказаргументрезультатперспектива. Тези доповіді, будь-якої наукової публікації оформляють згідно з вимогами: обсяг тез може бути в межах 2-3 сторінки машинописного тексту через 1,5-2 інтервали. формулювання кожної тези починається з нового рядка, кожна з яких має самостійну думку, висловлену в одному або кількох реченнях; у правому верхньому куті розміщують прізвище автора та його ініціали та доповнюють відомостями про нього; назва тез доповіді коротко відображає головну ідею, думку, положення (2-5 слів); послідовність викладу змісту може бути наступна: актуальність, проблеми; стан розробки проблеми в науці і практиці; основна ідея, положення, висновки дослідження; основні результати та їх практичне значення. В тезах зазвичай не використовують цитати, цифровий матеріал. Формулювання кожної тези починається з нового рядка, кожна теза має самостійну думку, висловлену в одному або кількох реченнях. Доповіді, як і звіти, можуть бути усними або письмовими. Формат доповіді може бути як простим, із заголовками за темами, так і складнішим — в нього можуть включатися: діаграми, таблиці, малюнки, фотографії, реферати, резюме, додатки, виноски, посилання, гіперпосилання.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)