АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тел. 050 3784882 (Шостак Людмила Василівна)

Читайте также:
  1. Людмила Павличенко,
  2. ЛЮДМИЛА УЛИЦКАЯ

Тези отримані після 9 листопада 2012 р. розглядатися не будуть.

Матеріали, оформлені з відхиленням від зазначених вимог, оргкомітет не розглядає.

 

Після закінчення роботи конференції тези доповідей будуть опубліковані у “Збірнику матеріалів конференції” і розіслані поштою.

На одну публікацію один авторський екземпляр збірника тез.

Організаційний внесок учасника конференції складає 60грн. – участь у роботі конференції та друк збірника матеріалів конференції. Розсилка збірника проводиться за рахунок коштів автора.

 

Орг. внески вносити за такими реквізитами: Оплату проводити лише у відділеннях Приватбанку на карту Приватбанку. Отримувач Кулинич Мирослава Богданівна. Карта № 4405885019223236. Призначення платежу: Організаційний внесок за участь в Інтернет-конференції «Актуальні проблеми і перспективи розвитку економіки України» від ПІБ учасника.  

 

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Східноєвропейський національний університет

Імені Лесі Українки

 
 



1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)