АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проводиться безкоштовно пробне тестування за матеріалами Вінницького регіонального центру ОЯО

Читайте также:
  1. Ближе к центру
  2. ВИЗНАЧЕННЯ ДЖЕРЕЛ ПОСТАЧАННЯ АБЗ СИРОВИННИМИ МАТЕРІАЛАМИ
  3. Визначення координат загального центру маси штучних вантажів і його допустимі відхилення
  4. Вказівку на вид негласної слідчої (розшукової) дії, що проводиться.
  5. Галузевий склад і чинники регіонального розвитку і розміщення харчової промисловості України..
  6. Допит малолітнього або неповнолітнього потерпілого проводиться з дотриманням правил, передбачених цією статтею.
  7. Допит потерпілого проводиться з дотриманням правил, передбачених частинами другою, третьою, п'ятою - чотирнадцятою статті 352 цього Кодексу.
  8. КОНЦЕПЦІЯ СУЧАСНОГО РЕГІОНАЛЬНОГО
  9. Міністерства регіонального розвитку та будівництва України
  10. Місце Донецького економічного району в територіальній та галузевій структурі господарства України. Проблеми його регіонального розвитку.
  11. Місце Північно-Східного економічного району в територіальній та галузевій структурі господарства України. Проблеми його регіонального розвитку.
  12. Місце Причорноморського економічного району в територіальній та галузевій структурі господарства України. Проблеми його регіонального розвитку.

В програмі реєстрація абітурієнтів, зустріч з керівництвом університету, знайомство з факультетами та кафедрами, ознайомлення з правилами прийому до ХНУ.

Проводиться безкоштовно пробне тестування за матеріалами Вінницького регіонального центру ОЯО

Шановні колеги!

Деканат гуманітарно-педагогічного факультету і колектив кафедри теорії та методики трудового і професійного навчання Хмельницького національного університету звертаються до Вас з проханням про розповсюдження інформаційних листів про наші спеціальності серед випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Розпочинаючи з цього навчального року абітурієнти під час реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання повинні визначити та у відповідній послідовності зареєструвати ті навчальні заклади які є для них пріоритетними. Наприклад – під номером 1 – найбільш важливий навчальний заклад; 2 – менш важливий; 3 – найменш важливий.

У вступній компанії 2015-2016р можливі зміни які можна відслідковувати на сайах університету та кафедри.

 

Кафедра готує фахівців за такими напрямками:

v «Технологічна освіта». Освітньо-кваліфікаційні рівні:

Бакалавр – 6.010103.

Спеціалізація – інформатика.

Профіль підготовки – художня обробка матеріалів.

Кваліфікація: вчитель технологій і креслення.

Термін навчання – 4 роки.

Для вступу на навчання за ОКР «Бакалавр» приймаються сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти з таких дисциплін: українська мова і література, творчий конкурс та історія України або математика.

Творчий конкурс, відбиваючи суть майбутньої професії, містить у собі професійно значимі елементи кваліфікаційної характеристики вчителя трудового навчання, розкриває особистісний потенціал абітурієнта. Кожний учасник має продемонструвати свої можливості в однакових умовах з іншими учасниками. Творчий конкурс включає в себе два етапи: 1- виконання тестового завдання, 2 - виконання творчого проекту.

Перший етап – абітурієнти виконують тестове завдання, яке ґрунтується на Програмі для загальноосвітніх навчальних закладів «Трудове навчання» (5-9 класи) та «Технології» (10-11 класи), затвердженої Міністерством освіти і науки України.

Другий етап – виконання абітурієнтами творчого проекту за етапами проектно-технологічної діяльності. Підготовка абітурієнтами проекту передбачає відпрацювання ними відповідних етапів і стадій виконання проекту (організаційно-підготовчого; конструкторського; технологічного; заключного). Час виконання – три-чотири години.

Спеціаліст – 7.01010301.

Спеціалізація – інформатика.

Профіль підготовки – художня обробка матеріалів.

Кваліфікація: вчитель технологій профільного навчання (художня обробка матеріалів), креслення та інформатики.

Термін навчання – 1 рік на основі ОКР «Бакалавра».

Для вступу на навчання за ОПП «Спеціаліст» проводиться фахове вступне випробування (комплексний іспит).

Магістр 8.01010301.

Профіль підготовки – художня обробка матеріалів.

Спеціалізація – інформатика.

Кваліфікація – викладач художньо-технічних дисциплін та методики навчання технологій. Вчитель інформатики.

Термін навчання – 1 рік на основі ОКР «Бакалавра».


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)