АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

П’ятниця

Читайте также:
  1. Unit 4. Proper Names
  2. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається.
  3. Відбірковий тур
  4. Джерела та література
  5. Другий день
  6. Контрольні завдання
  7. ОДАЛІСКА
  8. Програма заходів
  9. с у к ц е с и в н и х синтезів
  10. Свято Нептуна (укр.) - сценарий
  11. Синод Єпископів УПГКЦ тут подає духовні рамки обнови вірних і цілої Церкви
  12. Сценарій PR-акції

1. Фізичне виховання

2. Фінанси

3. Іноземна мова за професійним спрямуванням

 

Правила, які слід дотримуватись:

1. На парах слухай уважно, не розмовляй, проте активно працюй.

2. Коли до аудиторії заходить викладач (навіть якщо він не викладає у вас нічого), вітаючись з ним, слід вставати.

3. На парах не можна слухати музику, навіть якщо тихо і у вас є навушники для цього; не можна грати в телефонні ігри, карти, їсти, жувати жуйку і т.ін.

4. Забороняється смітити в аудиторії (лущити насіння, залишати після себе пусті пляшки, обгортки, серветки тощо) та шкодити меблі.

5. Не можна виходити з пари для розмови по телефону, адже для цього є перерви. У технікумі ведеться відео спостереження на всіх поверхах!

6. Не можна палити в туалеті, в приміщенні та біля технікуму (штраф - від 150 грн.). А краще взагалі позбутися цієї шкідливої звички. Не губіть своє здоров'я! Палити зараз не є модним!

7. Вживати спиртні напої на території технікуму категорично заборонено. У разі з'явлення вами на заняття у нетверезому стані ви автоматично відраховуєтесь з технікуму.

8. Слідкуй за своїм зовнішнім виглядом: в технікум не можна ходити у спортивному костюмі (окрім пар фізкультури), надто відвертих сорочках, спідницях тощо. Верхній одяг слід залишати у гардеробі. Для дівчат: макіяж має бути у межах дозволеного. Будьте гідними називатись студентом вищого навчального закладу. Вже час подумати про свій власний стиль, адже охайний зовнішній вигляд – це перший і вагомий пункт успіху у вашій майбутній професії.

9. Не забувайте кожного дня на великій перерві чи після пар дізнаватись про зміни в розкладі занять (І поверх, стенд об'яв, що біля розкладу). Не плутайте чисельник і знаменник: .

10. Не забувайте про якісну підготовку до пар, адже це запорука успішної сесії, атестації. Пам'ятайте, що прохідний бал – «5» за 12-бальною шкалою оцінювання та «3» за 5-бальною шкалою оцінювання. У разі отримання вами нижчого балу (за директорську контрольну роботу, семестрову оцінку, атестаційну чи річну) ви ризикуєте залишитись на другий рік для повторного проходження навчального матеріалу (Вам це потрібно?).

11. Якщо ви захворіли, то ви маєте зателефонувати класному керівнику (або старості) і попередити про ймовірний термін відсутності вас на заняттях. У день виходу на заняття ви обов'язково маєте надати класному керівнику (або старості) довідку з лікарні, інакше – всі пропущені заняття будуть вважатись навчальною частиною пропущеними без поважної причини.

12. Не забувайте, що самовільно йти з пар не дозволяється. Перш ніж піти (це дозволяється у крайньому випадку у разі поважної причини), треба попередити класного керівника про причину уходу:

· Якщо ви захворіли або у вас погане самопочуття, ви йдете до медсестри (І поверх, біля актової зали) і берете довідку, яка є підтвердженням вашої можливості відсутності на заняттях. Тільки після того, як ви покажете і віддасте цю довідку старості або класному керівнику, ви можете бути вільними.

· Якщо ви маєте іншу поважну причину, то ви маєте написати заяву (навіть якщо йдете тільки з однієї пари), взірець заяви берете у класного керівника. У заяві ви вказуєте причину звільнення вас від занять та строки відпрацювання «н» з пропущених предметів, потім віддаєте на підпис класному керівникові та завідуючому відділенням. Якщо немає заперечень стосовно вашої заяви, ви можете бути вільними (заяву з підписами віддаєте класному керівнику чи старості).

!!! Якщо ви пропустите заняття без поважної причини (а цього я не раджу вам робити), то ви зобов'язані відпрацювати на консультаціях всі предмети, навчальний матеріал яких ви пропустили. Автоматично ви потрапляєте на комісію з профілактики правопорушень внутрішнього розпорядку технікуму, де ви разом з батьками пишете пояснювальну записку, а також зобов’язувальну записку про дотримання всіх норм поведінки у технікумі. У разі невиконання цих зобов’язань, ваша кандидатура буде розглядатись на першочергове відрахування з технікуму.

13. Пам'ятайте про те, що кожна отримана вами «н» (навіть з поважної причини) чи «2» з предметів мають бути вчасно відпрацьовані (кожен викладач має дні консультацій, коли ви відпрацьовуєте пропущений матеріал). Невчасне відпрацювання пропущених тем тягне за собою неатестацію з відповідного предмету (в кращому випадку), а в гіршому – відрахування з технікуму.

14. Беріть активну участь у виховних заходах технікуму, конкурсах, спортивних змаганнях, адже якщо ви є сумлінним студентом, відмінником навчання та активістом, то ваше студентське життя буде яскравішим!

Успіхів вам у новому навчальному році!!!

Олена Ігорівна

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)