АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕМА№ 13. ТАКТИКА СЛІДЧОГО EКСПЕРІМЕНТУ

Читайте также:
  1. II. ТАКТИКА СОВЕТСКИХ ВОЙСК В БОРЬБЕ С ВООРУЖЕННЫМИ ФОРМИРОВАНИЯМИ ОППОЗИЦИИ.
  2. Алгоритм действий (лечебная тактика) при основных АС
  3. Апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді розглядається не пізніш як через три дні після її надходження до суду апеляційної інстанції.
  4. Бездіяльність слідчого або прокурора при застосуванні заходів безпеки.
  5. Вади розвитку у дітей, діагностика,лікувальна тактика та надання екстреної медичної допомоги.
  6. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.
  7. Вопрос №33. «Политические партии в России начала 20 века: генезис, классификация, программы, тактика»
  8. Вопрос: Где тот самый центр управления, где вырабатывается стратегия и тактика конфликтов в России?
  9. Дисципліна: ТАКТИКА ВПС
  10. До клопотання слідчого, прокурора додається витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, у рамках якого подається клопотання.
  11. Какова тактика в отношении 3.7 зуба?
  12. Какова тактика стоматолога в отношении 2.6, 2.7. зубов?

Завдання і цілі слідчого єксперіменту. Різновиди цієї слідчої дії.

Перевірка свідчень на місці. Підготовка і порядок проведення. Тактичні умови проведення, що унеможливлюють навідних питань і дій. Забезпечення виробництва перевірки свідчень на місці підозрюваного і звинуваченого. Обов'язки учасників цієї слідчої дії.

Слідчий експеримент. Підготовка до слідчого експерименту. Тактика проведення експерименту із зміною умов його проведення. Технічне забезпечення цієї слідчої дії.Фіксація результатів слідчого єксперіменту

ТЕМА№ 15. ТАКТИКА ПРЕД'ЯВЛЕННЯ ДЛЯ ВПІЗНАННЯ

Поняття, мета і об'єкти пред'явлення для пізнання. Види пізнання. Психологічні основи тактики пред'явлення для пізнання. Підготовка до пред'явлення для пізнання. Порядок пред'явлення для пізнання людей, предметів, трупа.

Тактичні прийоми пред'явлення для впізнання. Особливості пред'явлення для пізнання людей по голосу, відеофрагментам, динамічним ознакам. Дистанційне (у режимі відео конференції) та вневізуальное пред'явлення для впізнання. Фіксація результатів пред'явлення для впізнання.

ТЕМА№ 15. ТАКТИКА ДОПИТУ

Поняття, значення види допиту. Підготовка до допиту. Система тактичних прийомів допиту. Встановлення психологічного контакту. Допит в безконфліктній ситуації. Тактичні прийоми, направлені на активізацію пам'яті допитуваного. Допит в конфліктній ситуації. Тактика допиту неповнолітніх. Тактика допиту двох і більше осіб. Тактика допиту у режимі відео конференції. Фіксація результатів допиту. Використання технічних засобів фіксації.

ТЕМА№ 16. ПРИЗНАЧЕННЯ І ВИРОБНИЦТВО ЕКСПЕРТИЗ

Використання спеціальних пізнань в кримінальному судочинстві. Поняття і класифікація судових експертиз. Система вітчизняних судово-експертних установ. Підготовка до виробництва експертизи. Тактика відбирання зразків для порівняльного дослідження. Тактика призначення повторної і додаткової експертизи. Види висновків експерта. Оцінка і використання висновку експерта.

ТЕМА №17. ТАКТИКА ПРОВЕДЕННЯ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ ДІЙ

Поняття та види негласних слідчих дій. Відмінності аудіо-, відеоконтролю особи від аудіо-, відеоконтролю місця і від спостереження за особою, річчю або місцем. Відмінності проведення контролю за вчиненням злочину Імітаційні і помічені засоби. Тактика і можливості отримання криміналістично значимої інформації з мобільного терміналу (телефону). Використання слідчим інформації, отриманої в результаті конфіденціальної співпраці.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)