АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Комерційний бізнес

Читайте также:
  1. Банкнота - це вексель банку, за яким пред'явник може в будь-який час одержати гроші і яким банк замінює комерційний вексель.
  2. бізнес плюс освіта в морській галузі»
  3. Бізнес-лексика та її особливості
  4. В туристичному бізнесі
  5. Визначення можливостей вашого бізнесу
  6. Виробничий бізнес
  7. іміджева реклама чи вигідний бізнес?
  8. ІННОВАЦІЙНА АКТИВНІСТЬ МАЛОГО БІЗНЕСУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
  9. Інші фінансові технології в малому бізнесі
  10. КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ
  11. КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ
  12. Київський інститут бізнесу та технологій

Темами курсових проектів цього напряму можуть, бути, наприклад: "Бізнес-план торгового центру "Італійський будинок" і результати його реалізації за рік".

"Торгова фірма "Люкс-сервіс" (товари з доставкою додому) бізнес-план і його економічна ефективність".

"Бізнес-план ТОВ "Посередник" формування прибутку і його використання".

"Бізнес-план комерційної аптеки "Здоров'я" асортимент, ціноутворення, прибуток".

"Бізнес-план магазину "Дієтичні продукти" і результати його реалізації за підсумками року".

"Фірма "Океан" бізнес-план і підсумки його реалізації за рік".

"ТзОВ ВКФ"Ром ЛТД": бізнес-план і аналіз прибутковості за рік".

"Торговий дім "Товари для дому ": бізнес-план і результати його реалізації".

"Товарна біржа "Славутич": аналіз бізнес-плану і оцінка економічної ефективності" і ін.

Структура бізнес-плану для цього напряму залишається така ж як і першого напряму, але зміст окремих розділів буде таким, що в тій чи іншій мірі відрізняється.

Комерційне підприємництво пов'язане в основному з посередницькою діяльністю між виробниками і споживачами товарів, робіт, послуг. Виробництво тут виражене в реалізації кимось виробленої продукції. Природно і відповідний розділ бізнес-плану називатиметься "План реалізації". Особлива увага при розробці бізнес-плану повинна бути обернене на роботу з постачальниками, доставку продукції, торгові націнки і знижки, заробітну плату, рекламу та інші витрати. Необхідно пам'ятати, що на певні види продукції державними органами контролю за цінами встановлені межі торгових надбавок або граничні (максимальні) ціни. З урахуванням сказаного,витратна частина в комерційному підприємництві з розрахунку на одиницю продукції не може перевищувати різниці між ціною реалізації і ціною закупівлі продукції.

Сумарний прибуток, як відомо, залежить від обсягів реалізації. Тому важливим параметром стає швидкість (час) реалізації. Важливою ланкою в комерційному підприємництві, від ефективності роботи якого залежить підсумковий результат підприємства в цілому, є служба маркетингу. Тому розділ бізнес-плану "План маркетингу" повинен бути розроблений з особливою ретельністю.

На закінчення курсового проекту цього напряму повинна бути розроблена схема розподілу виручки від реалізації з урахуванням всіх обов'язкових платежів, розподіли чистого доходу на відшкодування витрат, капіталізацію, споживання і резервування і приведені чисельні значення необхідних величин.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)