АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови проведення. Кожен учасник конкурсу може виборювати першість в одній номінації

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. S0. Умови спадкування
  3. А) Передумови квантової теорії
  4. Б) за умови нееластичного попиту
  5. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  6. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  7. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  8. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  9. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  10. Виявляти хиби в організації та методиці проведення навчального процесу.
  11. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.
  12. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.

 

Кожен учасник конкурсу може виборювати першість в одній номінації. Місце команди складається із суми балів, які отримав кожен її учасник. Якщо команда не має конкурсантів в одній із номінацій, вона знімається з участі у командній першості, а її представники виборюють місця лише в особистому заліку.

 

Всі комп’ютери на робочих місцях учасників конкурсу мають працювати в автономному режимі. Локальна мережа має бути відключена.

Конкурсні завдання розробляються провідними фахівцями з інформаційних технологій або членами журі конкурсу.

Мова виконання конкурсних завдань, як правило, має бути державною. За погодженням журі учасники конкурсу можуть виконувати завдання і іншою мовою.

Учасники зобов’язані дотримуватись Положення про конкурс, правил його проведення, норм і правил техніки безпеки, виявляти бережливе ставлення до обладнання, приладів, інструментів, виконувати рішенні оргкомітету і журі.

Виконання конкурсного завдання за номінацією учасниками проводиться тільки під час конкурсу, у термін, що відведені для виконання конкурсної роботи з даної номінації.

Під час виконання конкурсних завдань керівники делегації та інші сторонні особи не мають права знаходитись в приміщенні, де виконують рабо ту учасники змагань.

Час, відведений для виконання конкурсного завдання – до 3 годин.

Обласному конкурсу передують гурткові, шкільні, районні та міські конкурси.

Делегації або учасники, які допустили порушення Положення, Правил, Виклику та інших регламентуючих документів, одержують стягнення згідно з Правилами або взагалі дискваліфікуються. Вирішальне слово в таких випадках має представник ДОЦНТТ та ІТУМ, відповідальний за проведення конкурсу.

 

Умови проведення конкурсу в номінації «Офіс»

Роботи виконуються в середовищі MS Office 2003.

Завдання включають задачі з опрацюванням графіки, тексту, табличних обчислень, роботи з архівами файлів і базами даних, створення презентацій засобами MS Windows та MS Office.

Виконання завдання та його відпрацювання і налагодження повинні проводитися тільки під час конкурсу, у термін, що відведений для таких робіт.

Критерії оцінювання робіт:

- точна реалізація умов завдання;

- відповідність художнього оформлення;

- надійність роботи документа;

- ефективність використання технічних можливостей додатків MS Office;

- повнота (оптимальність) використання програмних ресурсів;

- достатність (оптимальність) використання апаратних ресурсів.

Термін виконання роботи – 3 години.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)