АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови проведення. 4.1. Тема конкурсних робіт вільна

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. S0. Умови спадкування
  3. А) Передумови квантової теорії
  4. Б) за умови нееластичного попиту
  5. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  6. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  7. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  8. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  9. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  10. Виявляти хиби в організації та методиці проведення навчального процесу.
  11. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.
  12. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.

4.1. Тема конкурсних робіт вільна. Конкурс проводиться в номінаціях:

§ арт-дизайн, фотоколаж;

§ відеоролики;

§ комп'ютерна графіка;

§ комп'ютерна анімація.

До участі в конкурсі не допускаються роботи ненормативного змісту, а також роботи, що мають комерційну спрямованість.

4.2. До участі в КОНКУРСІ Арт-дизайну, фотоколажу приймаються роботи формату A4, виконані в різній техніці комп'ютерної графіки. Вони можуть бити виконані у будь-якому графічному пакеті (Corel, PhotoShop, 3D-MAX, тощо). Файл-робота конвертується у формат JPG. Разом з роботою учасник повинен надати інсталяційний пакет графічної програми, у якому виконувалася його робота, та проміжні результати (3-4 файли без конвертації у інші графічні формати або файл проекту), щоб члени журі змогли прослідити послідовність її виконання. Проміжні файли зберегти в окремій папці під назвою цієї роботи.

До участі в КОНКУРСІ комп'ютерної графіки приймаються роботи формату A4. Робота повинна створюватися тільки можливостями MS-Paint. Файл зберігається у форматі bmp. Сканування та подальша обробка зображення не дозволяється. Разом з роботою учасник повинен надати проміжні результати (3-4 файли без конвертації у інші графічні формати). Проміжні файли зберегти в окремій папці під назвою цієї роботи.

 

4.3. До участі в КОНКУРСІ відеороликів і комп'ютерної анімації приймаються роботи, виконані в різній техніці комп'ютерної анімації у вигляді файлів, тривалістю:

 

§ анімаційний ролик – від 10 до 30 секунд;

§ анімаційний фільм – від 1 до 5 хвилин.

Для створення анімації дозволяється використовувати будь-який анімаційний пакет. Якщо перегляд анімації неможливо здійснити засобами Windows Media Player або це не exe-файл, потрібно разом з роботою надати програму, за допомогою якої можливий перегляд цієї анімації. З роботою надати вихідні файли.

Презентацію дозволяється створювати за допомогою довільного редактора. Зберігати файл потрібно у форматі програми, за допомогою якої виконувалася ця робота, в MS Office 2003. Розмір папки з роботою не має перевищувати 30 Мбайт.

 

4.4. Представлені до участі в КОНКУРСІ роботи переходять у власність організації-засновника КОНКУРСУ.

 

4.5. Організації-співзасновники можуть використовувати представлені до участі в КОНКУРСІ роботи в некомерційних цілях з відома організації-засновника (публікація в каталогах, учбових виданнях, участь в конкурсах і інше).

Обов’язково! До кожної роботи у номінаціях арт – дизайн, фотоколаж, комп’ютерна графіка повинна надаватися етикетка розміром 8 х 3 см. На етикетці указується: назва роботи, прізвище, ім’я учасника, школа, клас, місто район. Шрифт Тімеs New Roman, розмір 14 пк. На роботі не повинно бути ніяких написів, зроблених олівцем або ручкою. Роботи які містять сторонні написи (з обох боків) до конкурсу не допускаються.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)