АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характеристика санаторію «Vita park Аквадар»

Читайте также:
  1. I Тип Простейшие. Характеристика. Классификация.
  2. III. Социолингвистическая характеристика
  3. Биологическая изменчивость людей и биогеографическая характеристика среды. Экологическая дифференцировка человечества. Понятие экологических типах людей и их формирования.
  4. Бронзовий вік: загальна характеристика
  5. Валы и оси. Общие сведения. Характеристика, классификации, материалы, термообработка.
  6. Види економічної діагностики, їх характеристика
  7. Види цінних паперів, їх характеристика.
  8. Виды и общая характеристика соединений
  9. Виды прибыли п/п и их характеристика
  10. Виды промышленного транспорта и их характеристика
  11. Вирусы характеристика классификация.
  12. Водные объекты, которые могут быть использованы в качестве источников питьевого водоснабжения. Сравнительная гигиеническая характеристика

9 червня 2015 року в рамках фахової практики з Географії світового господарства студенти ІІІ курсу напрямку підготовки «Географія» під керівництвом викладачів кафедри географії та методики її навчання доцента, кандидата географічних наук Кравцової Ірини Віталіївни та викладача Кугай Марини Сергіївни відвідали санаторій «Vita park Аквадар».

Санаторій знаходиться в смт. Маньківка Черкаської області за адресою вул. Лісна, 1. Санаторій надає повний комплекс послуг з лікування і профілактики захворювань органів кровообігу, дихання, зору, опорно-рухового апарату та нервової системи. Працює 112 робітників.

Інфраструктура включає в себе: три чотириповерхові корпуси, які вміщають в себе 220 відвідувачів. Номери сучасно оснащені та містять в собі всі необхідні умови для відпочинку. Кожному надається можливість обрати номер на свій смак від одномісного до апартаментів в європейському, японському та турецькому стилі.

На території закладу знаходяться два живописні озера, що створенні для купання, рибалки, катання на катамаранах влітку та на ковзанах взимку. Власний міні-зоопарк із фазанами, страусами, дикими кабанами, та зайцями. Дозвілля відпочиваючих забезпечать кінозал, більярд, бібліотека, дитяча кімната, велосипедні прогулянки до лісу, танцмайданчик та періодично влаштовуванні організаторами закладу свята та дійства.

Основною з причин розміщення санаторію саме в цьому регіоні є вдале фізико-географічне розташування поблизу автобану Київ – Одеса, яке забезпечує транспортне з’єднання з містами Київ – Умань – Одеса; наявність на території закладу своєї радонової свердловини та сприятливі кліматичні умови.

Основними перспективами розвитку санаторію є впровадження оздоровчих пакетів для тривалого проживання та лікування на курорті, а також активний розвиток напрямку "сімейний відпочинок.

«Аквадар» - один із самих найбільших інвестиційних проектів в курортно-санаторній індустрії, лікувальним фактором якого є радон, що має масу цілющих властивостей, успішно використовуваних в профілактиці захворювань.

Санаторій «Аквадар» - це ідеальне поєднання природних лікувально-оздоровчих можливостей з гостинністю та доброзичливістю працюючого персоналу.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)