АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Додавання нової фізичної особи в базу даних

Читайте также:
  1. АНКЕТА ЗАТРИМАНОЇ ОСОБИ
  2. АНКЕТА ЗАТРИМАНОЇ ОСОБИ
  3. Бази даних. Основні відомості
  4. Важливим кроком у формуванні нової кредитно-грошової політи-
  5. ВВЕДЕННЯ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ
  6. Вжити необхідних заходів для забезпечення безпеки особи згідно із законодавством.
  7. ВИВЧЕННЯ ТА ОЦІНКА ОСОБИСТИХ ЗДІБНОСТЕЙ І ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ ВЧИТЕЛЯ.
  8. Відкриття кожної нової якості та особливості води вражає і хвилює уяву і, здається, у своїй загадковості вода невичерпна.
  9. Відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.
  10. ВПЛИВ ЗМІ НА ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ
  11. Вправа 3. «Відкрийте свою особистість»
  12. Втечі засудженої особи.

Для додавання фізичної особи в базу даних переходимо в розділ Физические лица в модуль Справочники, де вносимо дані наших клієнтів в їх індивідуальну картку. Для додавання нового клієнта необхідно натиснути кнопку Добавить в розділі Физические лица

Вносимо дані в нову картку клієнта

В картці клієнта на вкладці Главная вносяться наступні дані:

П. І. Б. клієнта. Програма автоматично внесе інформацію латинськими символами. Вибираємо Дату рождения, Номер паспорта, номер Загранпаспорта та ідентифікаційний код. Можна також вказати контактні дані (номер телефону, Факс і електронну адресу). Можна додати Примечание, і поставити галочку для нагадування про день народження клієнта. В картці клієнта можна також вказати індивідуальну знижку для цього клієнта.

На вкладці Юридические лица вказуємо, назву компанії, в якій працює клієнт. Для цього натискаємо кнопку Добавить. У вікні Организация

У вікні Организация вносяться дані про місце роботи клієнта, посаду, якщо необхідно. Організація вибирається з довідника Юр. лица. Після внесення даних натискуємо Ok.

На вкладці Физические лица можемо вказати інших клієнтів і ступінь їх спорідненості з даним клієнтом.

На вкладці Группы можна відзначити галочкою, до якої групи відноситься клієнт. Це зручно для розсилки повідомлень про акції або для проведення аналізу по групах клієнтів.

На вкладці Адреса можна вказати адресу клієнта, натиснувши на кнопку Добавить

У вікні Адрес вибираємо тип адреси Почтовый або Юридический, вказуємо Страну і Город, індекс, вулицю, номер будинку та квартири. Натискуємо ОК.

Вкладка Документы дозволяє переглянути пов’язані з клієнтом документи, які вигружаються з його історії замовлень або прикріплюються вручну.

Для прикріплення документа вручную натискуємо на кнопку Добавить. У вікні задаємо Номер документа, Дату документа и Дату окончания. Із списка вибираємо тип документа, наприклад, копія паспорта, та в полі файл натискуємо кнопку …

Відкриється стандартне вікно для вибору прикріплюваного файлу. Вибираємо файл та натискуємо Открыть. Після вибору файлу натискуємо ОК.

На вкладці Заказы можна побачити всі замовлення клієнта, які потрапляють в список автоматично.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)