АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Місце та час проведення засідання

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. А) суспільно небезпечні наслідки, причинний зв’язок між діянням і суспільно небезпечними наслідками, місце, час, обстановка, спосіб і засоби вчинення злочину;
  3. Агальні положення щодо переходу на казначейське обслуговування місцевих бюджетів
  4. Антиконкурентні дії органів влади, місцевого самоврядування, адміністративно - господарського управління і контролю
  5. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  6. Взаємодія між органами Держказначейства та державної податкової служби в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами
  7. Виготовлення копій протоколів про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та додатків до них не допускається.
  8. Виготовлення, утворення несправжніх (імітаційних) засобів для проведення конкретних негласних слідчих дій оформлюється відповідним протоколом.
  9. ВИДАТКИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ
  10. Визначення постійних витрат за їх величиною та за місцем їх виникнення
  11. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  12. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.

Контактна інформація

Адреса оргкомітету:

08201, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Карла Маркса 31, Національний університет ДПС України, Профком студентів та курсантів НУДПСУ, каб. 215.

Їхати з м. Києва від ст. метро «Академмістечко» маршрутним таксі № 379 до зупинки «Університет», або електропоїздом (ст. метро «Святошин»), або маршрутним таксі № 392 (ст. метро «Академмістечко») до ст. Ірпінь, а потім автобусами № 6, 7 до зупинки «Університет».

Координатор: Третяк Віталій - Голова комісії з питань міжнародного співробітництва профкому студентів та курсантів НУДПСУ (тел. 096 914 94 43).

 

За довідками звертатись в секретаріат:

Коротчук Катерина: моб. 0961190748

Задорожна Анастасія: моб. 0936633166

e-mail: ego-Ukrainian@i.ua

 

Місце та час проведення засідання

Місце проведення: Конференц-комплекс Національного університету ДПС України.

 

Початок роботи об 11 00.

Будемо раді співпраці!


 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)