АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПОРТРЕТ

Читайте также:
  1. Глава 9. Медичний, біологічний і психологічний захист, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
  2. О портрете. Натурные постановки
  3. Поисковый портрет
  4. Портрет
  5. ПОРТРЕТ ЗДОРОВОГО РЕБЕНКА
  6. Портретний нарис
  7. Психологічний зміст виборчих технологій.

Грубер Петро В’чеславович у 2011 році закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності за спрямуванням Пожежно-рятувальна справа. У Державній пожежно-рятувальній частині № 22, що знаходиться у місті Сокалі, працює чотири роки, на посаді начальника караулу.

В процесі проходження діагностичних методик було виявлено, що у Петра середня лабільність нервової системи (темпіг-тест), це свідчить про наявність гарної довготривалої пам’яті, досягнення успіху в діяльності, що вимагає організації та планування. За результатами методики дослідження темпераменту Бєлова, з’ясувалось, що Петро – флегматик. Сильна нервова система та врівноваженість, адекватна реакція на життєві труднощі та екстремальні ситуації, що стосуються власне його професії – усе це сприяє ефективній роботі на посаді начальника караулу. Петро здатний виконувати одноманітну та клопітку роботу, яка входить у виконання його обов’язків. Він наділений високою активністю, низькою чутливістю та емоційністю. Тип акцентуації характеру Грубера дистимний. У житті він серйозний повільний небагатослівний, цінує друзів та уміє погоджуватися з їхньою думкою. У роботі сумлінний, вирізняється загостреним почуттям справедливості. У колективі його поважають та цінують як цінного працівника, підлеглі виконують його вказівки та накази.

 

Склав

Студент 4-го курсу/ / Гринюк О. П./

 
 



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)