АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Короткі теоретичні відомості. Назва „механічна характеристика” електродвигуна вказує на те, що хоча електродвигун й має більшість електричних параметрів й координат

Читайте также:
  1. Бази даних. Основні відомості
  2. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.
  3. Відомості про авторів
  4. Відомості про виконання робіт
  5. Відомості про виконання робіт
  6. Відомості, що вносяться до ЄРДР
  7. Вправа 206. Допишіть відсутні анкетні відомості.
  8. Вправа 217. Допишіть відсутні анкетні відомості.
  9. Дихотомія, «авторитарність-демократичність» в структурі політичної свідомості та діяльностіі
  10. До Єдиного реєстру досудових розслідувань вносяться відомості
  11. Довідкові відомості про похід
  12. Загальні відомості

Назва „механічна характеристика” електродвигуна вказує на те, що хоча електродвигун й має більшість електричних параметрів й координат, але ця характеристика показує зв’язок тільки між механічними параметрами електродвигуна (момент та швидкість). Ця характеристика потрібна для того щоб пов’язати електродвигун з механічним об’єктом (виконавчим механізмом), який має тільки механічні параметри й координати. Знання механічних характеристик механізму (робочої машини)

й механічних характеристик електродвигуна

дає змогу поєднати машину і електродвигун в цілісну електромеханічну систему (електропривод) та щоб характеристики машини й двигуна відповідали одне одному й вимогам технологічного процесу, на який працює ця пара.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)