АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Імені В.О.Сухомлинського

Читайте также:
  1. АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ ГЕРОЇВ ЧОРНОБИЛЯ
  2. Використання імені фізичною особою
  3. Зміна імені фізичною особою
  4. ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ВИННИЧЕНКА
  5. Імені Лесі Українки
  6. Імені Олеся Гончара
  7. Критичні точки технології виробництва, де може статися зараження або обсіменіння продукції мікробами
  8. Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого

Первинна профспілкова організація студентів

Миколаївського національного університету

імені В.О.Сухомлинського


Україна, м. Миколаїв, вул. Нікольська, 24; тел: 8(0512)378825; факс:8(0512)378825; свід. №123247

Головам первинних профспілкових

організацій студентів, головам

молодіжних громадських організацій України,

Молодови, Білорусії, Казахстану та Польщі

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

Запрошуємо Вас, голів студентських профспілкових організацій та громадських молодіжних організацій, а також Ваших представників та членів профспілкових комітетів взяти участь у Міжнародному навчально-практичному студентському семінарі «Роль студентських громадських та профспілкових організацій у розвитку молодіжного руху на сучасному етапі становлення державності», який організовуєтьсяпервинною профспілковою організацією студентів МНУ імені В.О.Сухомлинського в рамках святкування 100-річного ювілею з дня заснування Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського. Семінар відбудеться з 21 до 24 травня 2013 року в м.Миколаєві. Додаткову інформацію Ви можете знайти на сайті studseminar.ucoz.ua

Під час семінару планується обговорення проблем та перспектив розвитку профспілкових та громадських організацій різних країн, а також обмін досвідом діяльності громадських організацій з питань організації роботи у великих колективах, time-management, співпраці громадських молодіжних організацій з органами місцевого самоврядування та гілками влади, соціальних програм та гарантій для молоді, міжнародних грантів тощо.

Робочі мови семінару: українська, російська, англійська.

Матеріали тез для публікації, які попередньо будуть розміщенні на інтернет-порталі, а після семінару видані, можна надіслати за адресою: calli100@mail.ru до 13.05.2013 року. Вимоги до оформлення: шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал 1,5, обсяг до 4 сторінок без літератури.

Інформацію про учасників (реєстраційну анкету учасника) просимо заповнити на сайті studseminar.ucoz.ua.

Організаційний внесок для учасників семінару з різних міст України та інших країн становитиме 620 грн, для учасників, які проживають в м.Миколаєві 270 грн. У вартість внеску входить: проживання у готелі, харчування, роздатковий матеріал, збірник матеріалів семінару та розважальна програма (екскурсія містом, похід до зоопарку, музею, відвідування театру, комплексу басейнів за бажанням, світський раут тощо).

Кошти можна перерахувати до 15 травня 2013 року на рахунок:

р\р 26005000054616; код отримувача 25936702; МФО 300023; ПАТ «Укрсоцбанк», отримувач МОВ Асоціації правозахисних організаторів студентів України.

Витрати за проїзд учасників оплачується за рахунок сторони, яка відряджає.

Додатково надсилаємо план-програму семінару, а зареєструватися учасники можуть перейшовши за посиланням на сайті studseminar.ucoz.ua.

Чекаємо на Вас та сподіваємося на плідну співпрацю.

 

 

З повагою, голова МОВ АПОС,

Превинної прпофспілкової організації студентів

МНУ ім. В.О.Сухомлинського О.М.Олексюк



1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)