АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

CANAH konopljino ulje

Читайте также:
  1. CANAH HEMP OIL (organsko ulje od semena konoplje).

Savršen, orašast ukus konopljinog ulja obogatiće mnoga jela. CANAH konopljino ulje se dobija hladnim ceđenjem semenki konoplje. Specijalna tamna staklena boca štiti osetljivo konopljino ulje od oksidacije. Kako bi sačuvalo kvalitet, konopljino ulje se čuva u frižideru. Pored čistog ulja, proizvode se i verzije sa ekstraktima bosiljka, čilija i belog luka. Sadrži 89% polinezasićenih masnih kiselina, sa sa idealnim odnosom omega-6 i omega-3 masnih kiselina (3:1). Izuzetan je izvor vitamina E (100-150 mg/100g). Nije za kuvanje, jer se tako uništava njegov dragocen sastav.

CANAH HEMP PROTEIN POWDER (protein za sportiste od organskog semena konoplje).

CANAH protein za sportiste

Sadrži 50% kompletnog proteina, sa 21 amino-kiselinom, uključujući i 8 esencijalnih. Lako se vari i apsorbuje, pa ne izaziva nadutost stomaka, čestu kod upotrebe klasičnih proteina za sportiste, na bazi surutke (whey) ili soje. Za razliku od ostalih proteina za sporiste, CANAH protein sadrži i omega-3 masne kiseline, koje su neophodan suplement u sportskoj ishrani. Za razliku od proteina surutke (whey) i soje, alergija na protein konoplje praktično ne postoji. Bez šećera i aspartama. Bez boja, veštačkih aroma i konzervanasa. Bez glutena i laktoze. Za razliku od mnogih vegan proteina za sportiste, koji nisu etiketirani kao “organic”, CANAH protein nije proizveden korišćenjem rastvarača koji imaju negativan efekat na okolinu i ljudsko zdravlje. CANAH protein za sportiste je proizveden tehnikom hladnog ceđenja, predstavlja presan proizvod (raw food) i prilikom njegove proizvodnje nisu korišćeni heksan i drugi rastvarači. Idealan je za sve sportiste, a naročito vegetarijance i vegane.

RECEPTI

Recepti za jela u kojima se koristi seme konoplje će početi polako da se pojavljuju na ovom blogu. U principu, posipaju se po jelima, salatama, sendvičima… Od semenki konolje, uz dodatak vode, može se u blenderu napraviti konopljino mleko (2-3 kašike semenki na 250 ml vode). Mleku možete dodati voće i onda dobijate nešto poput milkšejka:

Izvor

http://zdravirecepti.blogspot.com/2011/05/seme-konoplje-savrsena-namirnica-za.html?spref=fb — са Human Dnacode.

BELESKA – SVE O VITAMINU B 17 – LAN – LANENO ULJE – KONOPLJA – SODA BIKARBONA – KOLOIDNO

SREBRO – MMS – JEZGRO KOSTICE KAJSIJE…

http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150190895704823


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)