АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Національно - патріотичне виховання

Читайте также:
  1. Біоетика і становлення національної системи охорони здоров’я в Україні.
  2. Виховання в дусі миру та формування громадянськості
  3. Виховання гігієнічних навичок ВІЛ-інфікованих дітей
  4. Виховання і процес соціалізації.
  5. Виховання – це усвідомлене і цілеспрямоване зрощування людини як особистості у відповідності зі специфікою цілей, соціальних груп і організацій в яких воно здійснюється.
  6. Воєнно-політичні події 1649—1653 pp. Національно-визвольні війни
  7. Вплив спадковості, середовища й виховання на розвиток особистості учня.
  8. Всебічний розвиток особистості - мета виховання у сучасному суспільстві.
  9. Громадсько-правове виховання
  10. Джерела конституційного права України як галузі національного права
  11. Естетичне виховання
  12. Естетичне виховання учнів

Основні завдання : Формування патріотичних почуттів;Формування рис громадянина України; Вивчення бойових традицій та героїчних сторінок історії українського народу, його збройних cm; Формування національної свідомості і людської гідності, любові до рідної землі, родини, готовності до захисту Батьківщини; Дотримання мовної культури.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)