АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Трудове, професійне виховання

Читайте также:
  1. Виховання в дусі миру та формування громадянськості
  2. Виховання гігієнічних навичок ВІЛ-інфікованих дітей
  3. Виховання і процес соціалізації.
  4. Виховання – це усвідомлене і цілеспрямоване зрощування людини як особистості у відповідності зі специфікою цілей, соціальних груп і організацій в яких воно здійснюється.
  5. Вплив спадковості, середовища й виховання на розвиток особистості учня.
  6. Всебічний розвиток особистості - мета виховання у сучасному суспільстві.
  7. Громадсько-правове виховання
  8. Естетичне виховання
  9. Естетичне виховання учнів
  10. Етнопедагогіка - основа сучасної національної системи виховання
  11. Завдання морального виховання
  12. Завдання освіти, виховання і розвитку особистості студента вищої школи

Основні завдання : Формування творчої, працелюбної особистості, вмілого господаря, що володіє відповідними навичками та вміннями, професійною майстерністю; Вміння самостійно на основі сучасних знань про ринкову економіку застосовувати власні здібності в системі виробництва, науки, освіти; Прищеплення любові до обраної професії.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)