АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стадія 3. Розробка сестринських втручань

Читайте также:
  1. Господарські процеси, їх класифікація за стадіями кругообороту капіталу
  2. Друга стадія – поширення впливу активу на весь колектив.
  3. Евристична стадія
  4. Інформаційна стадія розвитку суспільства,
  5. Матеріали для самоконтролю, тестові завдання, ситуаційні задачі та літературу дивіться у відповідних методичних розробках.
  6. МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА
  7. Методична розробка
  8. Методична розробка лекції №16 з «Основ ортодонтії та ортопедичної стоматології.»
  9. МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ № 11
  10. Обслуговуючий технологічний цикл: технологія бронювання туристських послуг та форми співробітництва тур операторів з партнерами, розробка технологічної документації.
  11. ОСНОВНІ ПРАВИЛА НАПИСАННЯ СЕСТРИНСЬКИХ ВТРУЧАНЬ
  12. П.3. Розробка та впровадження багатофункціонального Інтернет-порталу на базі діючих Інтернет –ресурсів Укрінформу.

Сестринські втручання можуть бути розроблені різними шляхами, включаючи побудову гіпотез і методику "мозкового штурму". Третя стадія включає запис сестринського втручання, де вказано, як медсестра допоможе пацієнту досягнути намічених результатів. Ці втручання ґрунтуються на:

1) інформації, отриманій під час інтерв'ю;

2) послідовній взаємодії медсестри, пацієнта і його сім'ї. Бажано, щоб характеристики сестринського втручання включали послідовність дій, які ґрунтуються на наукових принципах та індивідуалізації дій, що стосуються пацієнта. Вони повинні забезпечити безпеку оточення, для використання навчальних можливостей і застосування відповідних і доступних засобів. Остання стадія документації включає в себе обговорення плану догляду з іншими членами сестринського персоналу. Сестринський план догляду розроблений таким чином, щоб надати інформацію про важливі потреби з догляду за здоров'ям пацієнта; результати запланованих сестринських втручань. В ідеалі план догляду пишеться медсестрою після першого контакту з пацієнтом. Звичайно, використовуються наступні типи планів з догляду: індивідуально складені, стандартні і комп'ютерні.

Стандарт – твердження про обов’язки і дії, які повинна виконувати медсестра в межах своєї фахової діяльності. Стандартні плани описують медсестринські втручання, які рекомендуються в конкретній ситуації. При підготовці індивідуального плану догляду використовують стандартні й комп'ютерні плани.

Стандартні плани мають на меті насамперед підвищення якості медсестринської допомоги пацієнтові. Крім того, стандартні плани дозволяють забезпечити послідовність медсестринського догляду протягом усього періоду перебування пацієнта в стаціонарі. Під час реалізації стандартних планів варто використовувати стандарти процедур догляду. Завдяки широкому застосуванню комп'ютерних технологій медсестри стали частіше користуватися комп'ютерами при розробці плану догляду.

СЕСТРИНСЬКІ ВТРУЧАННЯ

Після того, як очікуваний результат був визначений, варто поставити запитання: "Яким чином ви можете його досягнути?" Систематичне планування означає вибір відповідного виду догляду за конкретним пацієнтом для досягнення поставленої мети. Це означає обмірковування цілого ряду можливих видів втручань і вибір тих із них, які, на вашу думку, допоможуть швидкому досягненню поставленої мети, а також відсіванню неприйнятних. Як правило, для досягнення кожної визначеної мети, є декілька видів втручань. Вибір найбільш ефективного і відповідного втручання залежить від:

точного визначення потреб людини;

розуміння того, що будь-який медичний діагноз і лікування можуть вплинути на людину і планований результат;

знання можливих видів втручань, які необхідні для вирішення конкретної проблеми.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)