АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Вимоги до рівня освіти вступників

Читайте также:
  1. II. Вимоги до приміщень зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних засобів.
  2. III. Особливі вимоги, які пред'являються до зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних речовин.
  3. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  4. IV. Порівняльна характеристика парламентів країн Західної Європи
  5. N 1243, 31.10.2011, Наказ, Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  6. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  7. V. Порівняльна характеристика урядів держав Західної Європи
  8. VІІ.Участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти
  9. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  10. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  11. Аналіз рівня, динаміки і структури фінансових результатів.
  12. Аналіз та оцінка рівня економічного розвитку регіонів України

Правила прийому

До Державного вищого навчального закладу «Ровеньківський техніко-економічний коледж»

В 2014 році

 

 

Ровеньки - 2013

Правила прийому

До ДВНЗ «Ровеньківський техніко-економічний коледж»

В 2014 році

Провадження освітньої діяльності у Ровеньківському техніко-економічному коледжі здійснюється відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України серія АЕ № 270901, від 02 липня 2013 року, термін дії ліцензії:

на спеціальності «Підземна розробка корисних копалин», «Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв», «Бухгалтерський облік», «Економіка підприємства» - до 01 липня 2017 року;

на спеціальність «Фінанси і кредит» - до 01 липня 2018 року.

 

Правила прийому розроблені Приймальною комісією Ровеньківського техніко-економічного коледжу (РТЕК) відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 29 жовтня 2013 року № 1510 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2013 року за №№ 1855/24387, 1856/24388.

 

І. Загальні положення

1.1. Ровеньківський техніко-економічний коледж оголошує прийом на підготовку фахівців з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем, спеціальностями, формами навчання відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу (див. додаток 1).

1.2. До Ровеньківського техніко-економічного коледжу приймаються громадяни України, які мають відповідний освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та виявили бажання здобути вищу освіту.

1.3. Вступникам, які потребують поселення в гуртожиток під час вступу, надання місць у гуртожитку гарантовано.

В гуртожитку є кімнати відпочинку, побутові кімнати, які відповідають санітарним нормам.

ІІ. Вимоги до рівня освіти вступників

2.1. На денну форму навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста з одночасним здобуттям повної загальної середньої освіти приймаються особи з базовою загальною середньою освітою.

2.2. На вакантні місця другого курсу денної форми навчання (з нормативним терміном навчання) для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти приймаються особи з повною загальною середньою освітою, які подають для участі у конкурсі сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (складають вступні екзамени відповідно розділу VІІ цих Правил).

2.3. На заочну форму навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста приймаються особи з повною загальною середньою освітою.

Ровеньківський техніко-економічний коледж приймає на перший курс (зі скороченим терміном навчання) заочної форми навчання осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за умови вступу на споріднену спеціальність, яка визначається відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2007 року № 1117 «Про затвердження Державного переліку професій з підготовки кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах» та від 20 червня 2007 року № 839 «Про затвердження переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста» (див. додаток 2).

2.4. Ровеньківський техніко-економічний коледж здійснює прийом студентів на старші курси у порядку переведення та поновлення в межах вакантних місць ліцензованого обсягу відповідно до Положення про порядок переведення, відрахування та поновлення студентів вищих закладів освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти України № 245 від 15 липня 1996 року.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)