АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Коментар до статті про поновлення слідства у справі смерті В.Івасюка(чит.нижче)

Читайте также:
  1. В якій відповіді правильно названі дії, за заклики до вчинення яких встановлена відповідальність в окремій статті КК?
  2. Визначте, чи можна вважати поведінку А. ухиленням від слідства? Чи зупинявся в цьому випадку перебіг давності? Як обчислюються строки давності?
  3. Виконання рішення про поновлення на роботі
  4. ВИПАДОК НАСТАННЯ У ЗВ'ЯЗКУ З ЦИМ ІНВАЛІДНОСТІ АБО СМЕРТІ ВІД ЗАХВОРЮВАНЬ,
  5. Г)додержання законодавства України в кримінальній справі
  6. До статті 420 Цивільного кодексу України
  7. До статті 424 Цивільного кодексу України
  8. До статті 433 Цивільного кодексу України
  9. До статті 436 Цивільного кодексу України
  10. До статті 440 Цивільного кодексу України
  11. До статті 441 Цивільного кодексу України
  12. До статті 442 Цивільного кодексу України

Якщо вже почали розслідувати давні справи,то вперед-розслідуйте самогубство журналістки "Поступу" Мар'яни Чорної (Мирослава Майорчук),бо люди впевнені,що то вбивство! І дзвонили їй з погрозами,щоб з ґазети забиралася,і записка посмертна є.А мотиви тягнуться до власників ЗМІ і це очевидно,яким заваджали неординарні журналісти "Поступу".А я взагалі підозрюю,що це вчинив Починок з "Експресу" і підпис в нього відповідний,як петля.А бреше аж гай шумить і головне-краде! Хто ж його так всі ці роки прикриває? І навіть це жидиня може пообзивати всіх журналістьв львівської спілки журналістів гебістами і вони мовчать.Та до суду за наклеп треба подавати! =====
В жидів всі "мошеннікі" українці-хіба не знаєте?! Зате самі вони "свєнці Мартіни" еге ж! ===== Андрій Слюсарчук
Так хто тут ЗЛОДІЙ і БРЕХУН? Подивіться і послухайте як Починок "давав гроші на церкву" і на "ремонт дитсадочку" начебто затратив 300тис.гривень. Про землю навіть нема що говорити-дивіться самі! Нехай врешті вам очі відкриються на цих псевдорозслідувачів -базарних журналюг!
https://www.youtube.com/watch?v=prk3-7K7lXI
=====
https://www.youtube.com/watch?v=DZYtdtlTIr4 Починок морозиться про жовтизну Експресу
Наталка Криничанка:
- Мар’яна Чорна (Майорчук Мирослава) - однозначно вбивство. =====
(…її знайшли в зашморгу. В останні дні перед трагедією журналістка не раз говорила колегам, що на неї чинили тиск, телефонували якісь люди, погрожували, пропонували перейти на роботу в інше місце… (з вікіпедії))
Так кому було вигідно? А не пора допитати Починка і дізнатися,що він скаже з приводу цих смертей,адже багатьох журналістів цієї газети не стало в живих до 2003 року.
?А адвокат Наталія Романик(адвокат Слюсарчука) розповідала як їй Мартинець з «Експреса» погрожувала,що зіпсує їй та чоловіку кар’єру-от то їх почерк-погрози,анонімки і т.д.Наталку Криничанку вона чуть на світофорі автом не збила після того,як ця бувша їх журналістка розповіла як її заставляли сенсації висмоктувати з пальця та як одна людина ще у 90-х розповіла,що її викинули з електрички,бо не продавала «Експрес».
В нас є навіть можливість звернутися до Слюсарчука,оскільки він на парах в інституті ім.Чорновола розповідав,що його як одного з найкращих судово-медичних експертів викликали до Чекатила і він все розповів в стані гіпнозу. То й Починок розповість і детектора брехні не треба!

=====

Кісточку нам кидають аби народ трохи заспокоїти,а де ж ви були стільки років? Так,так,ми тепер маєм думати,що в прокуратурі щось змінилося - не смішіть,бо ті самі пики переставляють з міста в місто ніби Україна шахова дошка! І то вже цирк повний ГЕНПРОКУРАТУРА поновила,якої НЕ ІСНУЄ! Панове ген-прокури,покажіть ким ви створені,покажіть акт президента про створення?

«Генпрокуратура поновила розслідування обставин смерті Володимира Івасюка»

Кісточку нам кидають аби народ трохи заспокоїти,а де ж ви були стільки років? Так,так,ми тепер маєм думати,що в прокуратурі щось змінилося - не смішіть,бо ті самі пики переставляють з міста в місто ніби Україна шахова дошка! І то вже цирк повний ГЕНПРОКУРАТУРА поновила,якої НЕ ІСНУЄ! Панове ген-прокури,покажіть ким ви створені,покажіть акт президента про створення?

http://zik.ua/ua/news/2014/06/12/genprokuratura_ponovyla_rozsliduvannya_obstavyn_smerti_volodymyra_ivasyuka_496923

=========================================================


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)